شاید شما هم اشتباه لباس می‌شویید (۱۳ ترفند مفید)

کد خبر: 302797|11:16 - 1396/10/17
نسخه چاپی
شاید شما هم اشتباه لباس می‌شویید (۱۳ ترفند مفید)

به گزارشامروله، از استفاده زیاد از تمیزکننده گرفته تا باز گذاشتن زیپ‌ها، شما احتمالا اینها و دیگر اشتباهاتی را در شستن لباس‌ها انجام می‌دهید که کل فرآیند را خراب می‌کنند. اما نگران نباشید. با هم اینها را رفع خواهیم کرد. وقت آن است که در لباس شستن هم باهوش شوید.

چرا این اهمیت دارد؟

شست و شو با پرتاب بسکتبالیِ البسه گلوله شده به داخل ماشین لباس‌شویی شروع می‌شود. یا شاید هم فقط من این‌طوری هستم. ;) 

بسیار خوب، ترفندهای زیادی وجود دارد و بسیاری از مردم هم فراموشکار هستند. راهکارهایی که امروز می‌خوانید عمر پوشاک شما را بیشتر می‌کنند، تمیزی لباس‌ها را افزایش می‌دهند، و مهمتر از همه، به محیط زیست هم کمک می‌کنند. در ادامه مطلب فهرستی از این ترفندهای مفید را می‌خوانید.

چه کارهایی باید کرد؟

بیایید این پارتی لباس‌شویی را شروع کنیم تا ۱۳ موردی را که در زیر آمده‌اند را اشتباه انجام ندهید. در ضمن  برخی از این موارد برای شکل دادن به یک روتین هفتگی مناسب هستند:

  1. لباس‌ها را بعد از هر بار استفاده نشویید.اگر بدن‌تان بوی وحشتناکی نمی‌دهد یا زیاد عرق نمی‌کنید، بهتر است وقت، آب و برق را ذخیره کنید. لباس‌ها را دوباره بپوشید و در بار بعدی بشویید. خوبی‌اش این است که لباس‌های‌تان دیرتر فرسوده می‌شوند.
  2. در دسته‌بندی البسه حرفه‌ای شوید.احتمالا می‌دانید که نباید لباس‌های تیره و روشن را مخلوط کرد، اما باید بدانید که نباید حوله‌ها را با لباس‌های مرکب از مواد مصنوعی مخلوط کرد، یا لباس‌های پشمی را با البسه دیگر. لباس‌های پشمی را جدا بشویید، و حوله‌ها را هم جدا.
  3. ماشین را بیش از حد پر نکنید.اگر این را رعایت نکنید قطعا لباس‌ها به خوبی تمیز نمی‌شوند، و همچنین احتمال چروکیدگی بالا می‌رود. هیچ‌کس چروکیدگی بعد از شست‌و‌شو را نمی‌خواهد.
  4. شوینده کمتری بریزید.استفاده زیاد از مایع شوینده عملا می‌تواند لباس‌های شما را کثیف‌تر تحویل‌تان دهد. بهتر است در حد یک چهارم پیمانه برای هر بار شستشو استفاده کنید.
  5. نرم‌کننده، آری یا خیر؟راستش را بخوهید نباید از نرم‌کننده برای شستن حوله استفاده کنید، و در کل نباید زیاد از نرم‌کننده استفاده کنید. نکته: به جایش می‌توانید از سرکه سفید استفاده کنید.
  6. لکه‌های روغنی را از قبل چاره کنید.اگر قبل از انداختن در ماشین، لکه‌های روغنی را با اندکی مایع ظرف‌شویی تمیز کنید، البسه شما آماده تمیزی کامل در ماشین خواهند بود. انتظار معجزه از ماشین نداشته باشید و کارهای اینچنینی را قبل از آن انجام دهید.
  7. لباس‌های پَردار را در ماشین لباس‌شویی خودکار (یا در خشک‌شویی) بشویید.کاپشن‌ها، لحاف‌ها و بالش‌های پردار نیازمند دوبار شستشو هستند تا مایع شوینده داخل پرها نماند. بنابراین از ماشین‌های پر حجم لباس‌شویی استفاده کنید تا کمترین دردسر را بکشید. ترجیحا آنها را به خشک‌شویی بدهید.
  8. هرگز لباس‌های شنا را در ماشین نیندازید.اگر این را رعایت کنید بوی استخر به لباس‌های دیگرتان منتقل نمی‌شود. بهتر است لباس شنا را جداگانه با آب بشویید و آویزان کنید، یا آنها را با آب سرد، صابون جامد و به صورت دستی بشویید.
  9. همه لباس‌های لی یک‌جور شسته نمی‌شوند.برخی افراد انتخاب می‌کنند که شلوارهای لی خود را دیر به دیر بشویند تا جلوی کمرنگی‌شان را بگیرند. این اشکالی ندارد. اما اگر آنها را می‌شویید، حتما پشت‌ورو کرده و سپس در ماشین بیندازید، از آب سرد استفاده کنید، و برای خشک شدن آویزان کنید.
  10. زیپ‌ها را بسته نگه دارید، و دکمه‌ها را باز کنید.زیپ‌های باز حین چرخش مخزن ماشین لباسشویی می‌توانند بقیه لباس‌ها را خراب کنند، پس آنها را ببندید. اما در مقابل، بسته بودن دکمه‌ها می‌تواند نخ‌های نگه‌دارنده آنها را شُل کند، پس آنها را باز بگذارید.
  11. نگذارید رنگ لباس‌های تیره برود، آنها را آویزان کنید.باید لباس‌های تیره را با آب سرد و به شکل پشت‌ورو‌ بشویید. و سپس، آنها را آویزان کنید تا خشک شوند و جلوی کمرنگی بیشتر را بگیرید. هرگز نگذارید آنها خیس روی هم تلنبار شوند.
  12. نگذارید لباس‌های مرطوبْ در ماشین بمانند.اگر لباس‌ها را بعد از شستن، مرطوب داخل ماشین بگذارید فقط محیط مناسب برای رشد باکتری را ایجاد کرده‌اید. گاهی یادمان می‌رود که هدف از شستشو فقط پاک شدن کثیفی‌های مشهود نیست، بلکه ضدعفونی کردن لباس‌ها هم هست.
  13. به خاطر لباس‌ها، ماشین‌تان را تمیز کنید.شانه خالی کردن از تمیزکاری می‌تواند به تشکیل مایعات لزج و چسبناک در داخل مخزن لباس‌شویی بینجامد و این به معنای کثیف ماندن لباس‌ها حتی بعد از شستشو است.

بسیار خوب، حالا دیگر اَبَرقهرمان لباس‌شویی هستید! دست به کار شوید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد