پایگاه خبری تحلیلی امروله10:31 - 1396/10/23

هشت میوه‌ی کم قند

به گزارشامروله،همه‌ی میوه‌ها دارای قند هستند و طبیعتا میزان قند آن‌ها با هم متفاوت است و بعضی از آن‌ها قند بیشتری نسبت به سایرین دارند اما بعضی میوه‌ها از جمله توت‌ها دارای میزان خیلی کمی از آن هستند.
اغلب افراد تلاش دارند که میزان قند مصرفیشان در طول روز را کنترل کنند ولی بیشتر نوشیدنی‌های گازدار، شکلات و آبنبات را در نظر می‌گیرند و قند درون میوه‌ها را از یاد می‌برند.

میوه‌ها برای سلامتی مفید هستند و میزان قابل توجهی از مواد مغذی را به رژیم غذایی ما اضافه می‌کنند اما بعضی از میوه‌ها مانند موز یا انبه دارای میزان قند بیشتری نسبت به دیگر میوه‌ها هستند.

در این مقاله ما به میوه‌هایی اشاره می‌کنیم که دارای میزان قند کمی هستند و برای افرادی که قصد دارند شکر را در برنامه غذایی خود کاهش دهند بدون اینکه طعم غذا یا میزان مواد مغذی آن کم شود مناسب هستند.

هشت میوه‌ی کم قند

میوه‌های کم شیرین همچنان می‌توانند منابع خوبی برای فیبر، ویتامین و مواد مغذی لازم برای افراد باشند.

این میوه‌ها عبارتند از:

  1. توت فرنگی:

توت فرنگی‌ها مانند دیگر توت‌ها دارای مقدار زیادی فیبر و میزان کمی شکر هستند. در این میوه چیزی حدود 8 گرم شکر در 8 عدد توت فرنگی سایز متوسط وجود دارد. همچنین این میوه منبع مناسبی برای ویتامین سی است.

  1. هلو:

بر خلاف طعم آن‌ها که طعم شیرینی است اما یک عدد هلو با سایز متوسط فقط 13 گرم شکر دارد.

  1. شاه توت:

شاه توت‌ها نیز مانند توت فرنگی دارای چیزی حدود 4 تا 5 گرم شکر، 5/3 فیبر و 1.39 گرم پروتئین در هر 100 گرم هستند.
همچنین شاه توت یک منبع عالی از آنتی‌اکسیدان است. نکته جالب این است که بلوبری تقریبا دو برابر شاه توت قند دارد.

  1. لیمو:

افراد زیادی نیستند که لیمو را به عنوان میان وعده خود استفاده کنند. با این حال هر عدد لیمو بیشتر از 2 گرم شکر ندارد و دارای میزان زیادی ویتامین سی است. این میوه یکی از بهترین گزینه‌ها برای اضافه شدن به رژیم غذاییتان است.
می‌توانید آب لیمو را بگیرید و آن را درون مقداری آب بریزید و آن را جایگزین نوشابه‌های گازدار کنید و یا حتی آب لیمو را درون سالادتان بریزید.

  1. خربزه:

میان وعده تعداد زیادی از افراد در فصل تابستان خربزه است یک برش خربزه حاوی 11 گرم شکر قابل هضم است. همچنین خربزه دارای میزان زیادی پتاسیم، ویتامین سی و آهن است.

  1. پرتقال:

یک عدد پرتقال با سایز متوسط حدودا دارای 14 گرم شکر قابل هضم است و این میوه یک منبع عالی از ویتامین سی است.
آب پرتقال و عصاره دیگر میوه‌ها که در سوپر مارکت‌ها به فروش می‌رسد دارای مقدار زیادی شکر است زیرا به
آن قند اضافه می‌کنند و افرادی که تصمیم دارند که میزان قند را دز برنامه غذاییشان محدود کنند بهتر است که به جای این آب میوه‌ها خود میوه را بخورد و یا آب میوه را خودشان در منزل بگیرند و استفاده کنند.

  1. گریپ فروت:

گریپ فروت میوه‌ای کم قند

این میوه‌ی کم شکر یک گزینه عالی برای صبحانه است.
نصف یک عدد گریپ فروت متوسط دارای 11 گرم شکر است.
اگر گریپ فروتی که انتخاب کرده‌اید بیش از حد ترش است می‌توانید مقدار کمی عسل یا سیروپ روی آن بریزید و سپس میل کنید.

  1. آووکادو:

آووکادو یک میوه‌ی بدون قند و یک منبع عالی از چربی مفید و فیبر است.