سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخشی ازدومین مستند تلویزیونیخود که امشب از شبکه اول سیما پخش شد، به موضوع دستگیری عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک تروریستی جندالله اشاره کرد و گفت: شب بود که به منزل میآمدم و حدود ساعتهای 10-11 شب بود. برادری زنگ زد و گفت که اینگونه است و هواپیمای آن فرد (ریگی) قرار است از (آسمان) ایران رد شود. (فیلم صحبتهای جلیلی درباره دستگیری ریگی)
وی افزود: واقعا همه جوانب را بررسی کردم و بعد تصمیم گرفتم و به او گفتم که انجام دهید و او گفت پس شما این را ابلاغ کنید و من همان موقع به جناب آقای فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح زنگ زدم و به ایشان اسم را هم نگفتم و فقط گفتم یک هواپیمایی است که لطفا دستور دهید آن را بنشانند.
جلیلی ادامه داد: آقای فیروزآبادی هم از روی لطفی که به ما داشت اصلا سوال نکرد که موضوع چیست و چه کسی است و من هم فقط گفتم یک موضوعی است و این هواپیما را بنشانید.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: شب خوابیدم و صبح که نماز صبح را خواندم همان برادر با من تماس گرفت و گفت که انجام شد و با موفقیت گرفتیمش و این واقعا برای من مثل یک پیروزی بزرگ بود و خدا را شکر کردم و در اولین فرصت خدمت همان دوستانمان رفتم که واقعا سربازان گمنام امام زمان(عج) هستند و از آنها تشکر کردم.
وی در خصوص مسئولیتش دراین موضوع گفت: چون مسئولیت کار با ما (شورای عالی امنیت ملی) بود و دیدم که اگر بخواهم بیشتر معطل کنم زمان از دست میرود و نیم ساعت بیشتر وقت نداشتیم حتی به آقای رئیسجمهور هم اطلاع ندادم و صبح که با ایشان تماس گرفتم گفتم ضمنا این کار هم انجام شده که ایشان هم خوشحال شد.
fars news
