مواد لازم :
| برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است) | 8 برش |
| روغن زیتون | به مقدار لازم |
| نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
| رزماری تازه، خرد شده | به مقدار لازم |
| فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک) | 1 عدد |
| فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) | 1 عدد |
| کدوی متوسط (برش های باریک) | 1 عدد |
| پیاز متوسط (برش های باریک) | 1 عدد |
| قارچ دکمه ای (برش های باریک) | کمی |
مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:
| روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
| سیر بزرگ، له شده | 1 حبه |
| سرکه بالزامیک | ربع فنجان |
| شکر | 2 قاشق چایخوری |
| رزماری تازه | 2 شاخه |
| آب گوشت | ربع فنجان |
طرز پخت:
1.به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.
2.یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.
3.روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.
4.برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.
5.گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.










