" رسول مجد " در گفتگو با خبرنگارامروله اظهار داشت: با توجه به پیغام حضرت آقا و حضور ایشان در دقایق اولیه شروع انتخابات در پای صندوق های رای مردم شریف کشور ایران و بخصوص مردم ولایت مدار شهرستان صحنه در اولین ساعاتها با حضور گسترده خود در پای صندوق های رای حماسه سیاسی دیگری را خلق کردند بصورتی که عوامل اجرایی پاسخگوی حضور مردم شریف صحنه نیستند.
فرماندار صحنه حضور بیش از 85 درصدی را در سطح شهرستان پیش بینی کرد و عنوان کرد: و هرکسی که رای به کاندیداهای شورا و ریاست جمهوری بدهد رای به کشور جمهوری اسلامی ایران داده است .
مجد در ادامه گفت به حمدالهی در هیچ یک از شعب اخذ رای هیچگونه تخلف و مشکلی گزارش نشده است و عزیزان ما در حال رای گرفتن ا ز مردم می باشند. و رای گیری تا ساعت 8 شب صورت خواهد پذیرفت و در صورت تمدید به علت تراکم بالای جمعیت ، احتمال تمدید 2 ساعته آن وجود دارد.
فرماندار صحنه اضافه کرد: بازتاب این انتخابات در عرصه بین المللی در این موقعیت تاریخی که همه نگاه ها به ایران دوخته شده و با بخشی از نظام بین الملل در موضوعات هسته ای و تحریم ها مسائلی را داریم بسیار مهم است.
وی در پایان از مردم به عنوان صاحبان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی خواست، با مشارکت حداکثری خود در عرصه انتخابات و خلق یک حماسه سیاسی دیگر ضمن حمایت از آرمانهای انقلاب اسلامی موجب یأس و ناامیدی دشمنان نظام اسلامی شوند.
