پایگاه خبری تحلیلی امروله18:51 - 1393/07/15
گروه تغذیه و آشپزی امروله

طرز تهیه پاي استيك و موسير


طرز درست کردن پاي استيك و موسير ,پاي استيك و موسير

 
مواد لازم پاي استيك و موسير براي 12 نفر:

روغن زيتون
2 قاشق سوپ‌خوري
كنسرو گوشت مرغ خرد شده140 گرم
 استيك كه روي آتش ملايم پخته شده و خرد شدهيك كيلوگرم
آرد ساده
4 قاشق سوپ‌خوري
 سركه قرمز كه با 2 ليوان آب مخلوط شده باشد10 قاشق غذاخوري
عصاره گوشت گاويك‌ويك‌سوم قاشق سوپ‌خوري
آويشن4 شاخه
  موسير تازه600 گرم
ژل زغال‌اخته2 قاشق سوپ‌خوري
زرده تخم‌مرغيك عدد

 
مواد لازم براي رويه خردلي:

 آرد350 گرم
 پودر خردليك قاشق سوپ‌خوري
كره فريز شده200 گرم
آب سرد6 تا 8 قاشق سوپ‌خوري

 
روش تهیه پاي استيك و موسير:
1.نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. به استيك كمي آرد بپاشيد و بعد آن را در همان تابه، سرخ كنيد و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه كنيد.

2.حالا مخلوط آب و سركه و آويشن را به تابه اضافه كرده و صبر كنيد به جوش بيايد. در تابه را طوري بگذاريد كه يك سانتي‌متر باز باشد، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد براي 2 ساعت گوشت‌ها حسابي بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنيد و هر وقت احساس كرديد سس غذا غليظ شده، در تابه را كامل بگذاريد.

3.فر را با درجه 200 سانتي‌گراد گرم كرده، باقي‌مانده روغن زيتون و موسيرها را با هم مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را روي يك ورق خمير شيريني‌پزي پخش كرده و براي 45 دقيقه در فر بپزيد تا خمير نرم شده و به رنگ قهوه‌اي طلايي درآيد.

4.حالا آرد و خردل را در يك كاسه بزرگ ريخته، كره فريز شده را با آن مخلوط كنيد. آب سرد را هم در اين مخلوط بريزيد و آن‌قدر هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. روي خمير را با يك تكه نايلون پوشانده و براي 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.

5.موسيرهاي كباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط كرده و به آن ادويه اضافه كنيد. بعد مخلوط را به يك ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل كنید. درجه فر را به 220 درجه سانتی‌گراد برسانید.

6.حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با كمی نمك بزنید و بعد آن را با یك قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای 30‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو كنید.

نكته:بهتر است محتویات داخل پای را از یك روز قبل آماده كنید تا در طول شب خنك شود.

 

منبع : مجله سیب سبز