مواد لازم پاي استيك و موسير براي 12 نفر:
| روغن زيتون | 2 قاشق سوپخوري |
| كنسرو گوشت مرغ خرد شده | 140 گرم |
| استيك كه روي آتش ملايم پخته شده و خرد شده | يك كيلوگرم |
| آرد ساده | 4 قاشق سوپخوري |
| سركه قرمز كه با 2 ليوان آب مخلوط شده باشد | 10 قاشق غذاخوري |
| عصاره گوشت گاو | يكويكسوم قاشق سوپخوري |
| آويشن | 4 شاخه |
| موسير تازه | 600 گرم |
| ژل زغالاخته | 2 قاشق سوپخوري |
| زرده تخممرغ | يك عدد |
مواد لازم براي رويه خردلي:
| آرد | 350 گرم |
| پودر خردل | يك قاشق سوپخوري |
| كره فريز شده | 200 گرم |
| آب سرد | 6 تا 8 قاشق سوپخوري |
روش تهیه پاي استيك و موسير:
1.نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشتها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. به استيك كمي آرد بپاشيد و بعد آن را در همان تابه، سرخ كنيد و بعد مرغها را دوباره به آن اضافه كنيد.
2.حالا مخلوط آب و سركه و آويشن را به تابه اضافه كرده و صبر كنيد به جوش بيايد. در تابه را طوري بگذاريد كه يك سانتيمتر باز باشد، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد براي 2 ساعت گوشتها حسابي بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنيد و هر وقت احساس كرديد سس غذا غليظ شده، در تابه را كامل بگذاريد.
3.فر را با درجه 200 سانتيگراد گرم كرده، باقيمانده روغن زيتون و موسيرها را با هم مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را روي يك ورق خمير شيرينيپزي پخش كرده و براي 45 دقيقه در فر بپزيد تا خمير نرم شده و به رنگ قهوهاي طلايي درآيد.
4.حالا آرد و خردل را در يك كاسه بزرگ ريخته، كره فريز شده را با آن مخلوط كنيد. آب سرد را هم در اين مخلوط بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. روي خمير را با يك تكه نايلون پوشانده و براي 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.
5.موسيرهاي كباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط كرده و به آن ادويه اضافه كنيد. بعد مخلوط را به يك ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل كنید. درجه فر را به 220 درجه سانتیگراد برسانید.
6.حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخممرغ را با كمی نمك بزنید و بعد آن را با یك قلممو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای 30دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو كنید.
نكته:بهتر است محتویات داخل پای را از یك روز قبل آماده كنید تا در طول شب خنك شود.
منبع : مجله سیب سبز

