به گزارشامروله، به نقل از پایگاه اینترنتی یمنی پرس، این در حالی است که رژیم متجاوز سعودی طی این مدت نتوانست به هیچیک از اهدافی که در ابتدای تجاوز اعلام کرد، دست یابد و روز به روز بیش از پیش دچار سردرگمی شد.
حملات هوایی ائتلاف متجاوز به سرکردگی رژیم سعودی از روز اول (ششم فروردین)فقط تاسیسات زیربنایی همانند جاده ها، فرودگاهها، مدرسه ها، بیمارستانها، پمپ بنزین ها و انبارهای مواد غذایی در استانهای مختلف یمن را هدف قرار داد.
رژیم سعودی، همچنین با بمباران مناطق مسکونی افراد غیرنظامی را قتل عام کرد که در این میان زنان، کودکان و پیران اکثر قربانیان را تشکیل می دادند و همزمان با آن با محاصره هوایی، دریایی و زمینی یمن 25 میلیون یمنی را گرسنه نگه داشت.
آخرین آمار و گزارش های رسمی وزارت بهداشت و مسکن یمن حاکی است که شمار قربانیان حملات هوایی ائتلاف تجاوزگر سعودی علیه یمن از ششم فروردین ماه تا دوشنبه هفته گذشته شمار شهدا به 2554 نفر و زخمی ها به 8621 نفر رسید.
گزارش های یاد شده حاکی است که در میان شهدا 449 کودک و 352 زن و در میان زخمی ها 778 خردسال و 619 زن یافت می شود.
گزارش های رسمی نشان می دهد که بیش از 70 درصد زیرساخت مراکز پزشکی و درمانی از کار افتاده است که در این میان بیش از 70 بیمارستان و درمانگاه و مرکز پزشکی و بیش از 125 واحد بهداشتی بطور مستقیم از سوی جنگنده های متجاوز عربستانی - عربی- آمریکایی مورد هدف قرار گرفتند.
سخنگوی رسمی وزارت بهداشت یمن در اظهارات مطبوعاتی خود توضیح داد: جنگنده های متجاوز خودروها را در هنگام حمل و نقل مجروحان در جاده های عمومی هدف قرار می دهند و از رسیدن زخمی ها به مراکز درمانی جهت معالجه جلوگیری می کنند که این امر با قوانین بین المللی جنگها منافات دارد.
وی به شیوع بیماریهای واگیردار خطرناک در مناطق درگیر در یمن اشاره کرد که از یک فاجعه بهداشتی قریب الوقوع در آنها حکایت می کند.
او پیش بینی کرد که به دلیل نبود واکسن، سرم، محلولهای آزمایشگاهی و داروهای بیماری های صعب العلاج مانند بیماری قند و سرطان بار دیگر بیماری های واگیر دار در یمن ظاهر شده و انتشار یابد.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن تاکید کرد: تجاوز علیه یمن وارد چهارمین ماه خود شده و همچنان اشتهای سیرناپذیری سعودی های متجاوز برای کشتار و ویرانگری در یمن پایان ندارد.
وی در همین رابطه به هدف قرار گرفتن تنها واحد تولید اکسیژن در یمن اشاره کرد که بیمارستانها و مراکز درمانی این کشور بدون آن نمی توانند به کار خود ادامه دهند؛ این موضوع خود به تنهایی از خوی ددمنشانه و جنایتکار رژیم سعودی علیه ملت یمن حکایت می کند.
کارشناسان، تجاوز عربستان به یمن و محاصره مردم این کشور را به اقدام رژیم صهیونیستی در قبال ساکنان غزه، تشبیه کرده اند.
عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه (به جز عمان) و آمریکا از 6 فروردین سال جاری حملات گسترده ای علیه یمن به اجرا گذاشت تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن جنبش انصارالله که امنیت شهرهای یمن را تامین می کردند، جلوگیری کند.
ریاض بعد از 27 روز بمباران زیرساخت های یمن و از بین بردن تاسیسات حیاتی این کشور بدون آن که به اهداف اعلام شده دست یابد، اعلام آتش بس کرد اما بعد از آتش بس تبلیغاتی اعلام شده همچنان یمن را هدف حملات هوایی قرار داده و باندهای فرودگاه بین المللی صنعا را هدف قرار داد تا از کمک رسانی به مردم این کشور جلوگیری کند.