به گزارشامروله، دکتر هدایت حاتمی در دیدار با دکتر وانکاش دوانور مدیرعامل شرکت بین المللی آگری لایف هندوستان، به آماده بودن استان کرمانشاه در خصوص جذب سرمایه گذار و حمایت از حضور آنها در کرمانشاه اشاره و اظهار کرد: توافق اخیر هستهای ایران با قدرتهای بزرگ دنیا که نشان از اراده و تدبیر تیم مذاکره کننده داشت، مطمئنا فضا را برای حضور هر چه بیشتر سرمایهگذاران بین المللی به بازار ایران باز خواهد کرد و استان کرمانشاه نیز بعنوان استانی که از موقعیت مرزی مناسبی در امر تجارت مرزی برخوردار است، از این موقعیت استفاده و استقبال خواهد کرد.
وی با بیان اینکه حجم تجارت بین کشورهای ایران و هندوستان حدود 15 تا 16میلیارد دلار در سال است، افزود: روابط اقتصادی و بازرگانی این دو کشور سابقه دیرینه دارد و استان کرمانشاه نیز در زمینه صادرات بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله نخود به هندوستان فعالیت دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه با اشاره به محصولات تولید شده در شرکت آگری لایف، استفاده از آن را در تقویت و توسعه کشاورزی استان کرمانشاه مفید ارزیابی کرد و گفت: سیاست مدیریت ارشد استان بر حمایت از جذب سرمایه گذار است و ما از هر گونه سرمایه گذاری در زمینههای مختلف که بتواند باعث ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در استان شود، حمایت خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: بازار هندوستان نیز برای تولید کنندگان استان کرمانشاه یک ظرفیت بزرگ است که میتواند راههای تازه تری برای آنها باز و شناسایی کند، زیرا کشوری که تولید ناخالص آن4.962 تریلیون دلار است و چهارمین اقتصاد بزرگ جهان به شمار میرود، مطمئنا ظرفیتهای زیاد و فرصتهای جدیدی را میتواند فراهم کند.
حاتمی نرخ اشتغال بخش کشاورزی در استان را نزدیک به 17درصد ذکر کرد و گفت: با این وجود سعی داریم با ارائه برنامههای توسعهای و ایجاد راهکارهای مناسب و تزریق تکنولوژی روز، بیشترین بهره وری را از بخش کشاورزی داشته باشیم.
دکتر وانکاش دوانور مدیرعامل شرکت بین المللی آگری لایف هندوستان نیز در این دیدار ضمن تشکر از اهتمام مسئولین استان به مقوله کشاورزی و استقبال از ایدهها و تکنیکهای روز، آمادگی شرکت تحت نظرش را برای سرمایه گذاری در استان کرمانشاه اعلام کرد.