پایگاه خبری تحلیلی امروله08:58 - 1398/12/20

برگزاری مراسم ختم و پنجشنبه آخر سال در کرمانشاه ممنوع شد

مرصادنیوز: استاندار کرمانشاه با صدور ابلاغیه‌ای برگزاری مراسم ختم و پنجشنبه آخر سال در این استان را ممنوع اعلام کرد.

به گزارشامروله، و به نقل ازاستانداری کرمانشاه، هوشنگ بازوند با صدور ابلاغیه‌ای به فرمانداران شهرستان‌های استان دستور داد که از برگزاری تجمعاتی همچون پنجشنبه آخر سال و مراسم ختم جلوگیری کنند.

در این ابلاغیه آمده است: با آرزوی توفیق در مسیر خدمت رسانی و قدردانی از اقدامات صورت گرفته برای تأمین و استمرار سلامت مردم در موضوع پیشگیری همه جانبه از ادامه انتشار بیماری موسوم بهکووید۱۹، در ادامه برنامه‌ها و اقدامات قبلی، ضمن آرزوی غفران و رحمت الهی برای همه درگذشتگان و همدردی با بازماندگان ضروری است.

فرمانداران گرامی از برگزاری آئین پنجشنبه آخر سال و سایر آئین مشابه و هرگونه تجمع یا مراسم ختم در تمام نقاط شهرستان ممانعت به عمل آورده و با بهرهگیریاز همه ظرفیت‌های موجود مردم و صاحبان مراسم را از دلیل این اقدام در شرایط بحرانی پیش آمده آگاه کنند.

پیگیری و اجرای برنامه‌های قبلی و همکاری کامل با برنامه‌های پیشگیرانه نظام بهداشت و درمان استان با مشارکت جدی و عملیاتی مردم مورد انتظار است.