پایگاه خبری تحلیلی امروله06:47 - 1398/12/25
معاون اداره کل اوقاف و امور خیریه کرمانشاه:

کارگاه تولید لباس یکبار مصرف در بقاع متبرکه کرمانشاه ایجاد می‌شود

مرصادنیوز: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از ایجاد کارگاه تولید لباس یکبار مصرف در یکی از بقاع متبرکه این استان خبر داد.

به گزارشامروله، حجتالاسلاممهدی توسلی در گفتگو باشبکه اطلاع رسانی مرصاداظهار داشت: ضدعفونی کردن معابر سطح شهر توسط اداره اوقاف استان کرمانشاه در حال انجام است که این اقدام با خودروها و پرسنلی که آماده خدمت رسانی هستند، انجام می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه افزود: عملیات ضدعفونی در شب‌ها انجام می‌شود و هر شب چند منطقه شامل اماکن عمومی، معابر، پیاده روها و کوچه‌ها توسط پرسنل ضدعفونی می‌شود.

این مسئول عنوان کرد :۵ هزار پک بهداشتی شامل ژل ضدعفونی کننده، صابون،وایتکسو مایع دستشویی در حال توزیع در مناطق کم برخوردار است.

وی با بیان اینکه برای تهیه این پکها، ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، بیان داشت: این پکهادر شب‌ها توزیع می‌شود تا علاوه بر اینکه ازدحامی صورت نگیرد، کرامت افراد نیز حفظ شود.

حجتالاسلامتوسلی از توزیع یک هزار پک تا کنون خبر داد و تصریح کرد: برخی از خانواده‌ها به دلیل شیوع بیماریکرونادر منزل خود باقی مانده، اما از نظر درآمد در مضیقه هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: این پکهاشامل برنج، روغن، رب گوجه وماکارانیاست که در اختیار افراد کم برخوردار قرار می‌گیرد.

این مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه از ورود مردم به بقاع متبرکه خودداری می‌شود و به مردم اطلاع رسانی شده است که در بقاع متبرکه حضور پیدا نکنند اما بقاع متبرکه به دلیل سلامت مردم مرتب ضدعفونی می‌شود.

حجتالاسلامتوسلی گفت: اگر دانشگاه علوم پزشکی به ما پارچه و وسایل مورد نیاز را بدهد در یکی از بقاع متبرکه کارگاهی ایجاد می‌شود و لباس یک بار مصرف پزشکان و کادر درمانی را تهیه خواهیم کرد البته در این زمینه در حال رایزنی هستیم و هنوز به مرحله قطعی نرسیده است.