به گزارشامروله، علیرضا یاری پور در گفتگو بادیوانگاهاظهار داشت: یکی از بر نامه های این مدیریت در سال جهش تولید کاشت زعفران بعنوان طلای سرخ بوده که نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالایی دارد، است.
وی افزود: از ابتدا تاکنون سطح زیر کشت این محصول در شهرستان ۱۳هکتار بوده که با بر نامه ریز ی های انجام شده و جذب اعتباری بالغ بر هفت میلیارد و سیصد میلیون ریال افزون بر 80 تن پیاز زعفران مرغوب به صورت رایگان بین کشاورزان شهرستان تقسیم شد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین تصریح کرد: پیش بینی می شود با اتمام کاشت این میزان سطح زیر کشت زعفران در شهرستان هرسین به ۳۳هکتار برسد.
این مسئول بیان داشت: زعفران کشت شده در سال اول قابلیت تولید ۱/۵کیلو گرم زعفران در هکتار داشته و با توجه به اینکه زعفران گیاهی چند ساله بوده و تا هفت سال تولید اقتصادی دارد، در سال های بعد می تواند بین ۵ تا۷ کیلوگرم در هکتار تولید کند.
یاری پور توسعه صنایع بستهبندی و صادرات را مکمل کاشت این محصول دانست و افزود: با توجه به کیفیت بالای زعفران هرسین در صورت بسته بندی مناسب در بازار جهانی به قیمت هر کیلوگرم ۵ هزار دلار بفروش برسد که می تواند موجب اشتغالزایی وتوسعه اقتصادی شهرستان هرسین شود.
