پایگاه خبری تحلیلی امروله07:32 - 1399/06/20
اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه؛

اهانت به مقدسات مسلمانان ذبح آزادی است/ دعوت به شرکت در تجمع اعتراضی

مرصاد نیوز: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در اطلاعیه ای اهانت به اهانت به ساحت پیامبر(ص) و مقدسات مسلمانان را محکوم کرد.

به گزارشامروله، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با صدور اطلاعیه ای اهانت به ساحت مقدس حضرت نبی اکرم(صلوات الله علیه و آله) و قرآن کریم  را به شدت محکوم کرد.

در این اطلاعیه آمده است: اهانت به مقدسات مسلمانان جهان  به بهانه آزادی عقیده، در حقیقت ذبح آزادی و مثله مثله کردن جنایت‌آمیز عقیده است.  این حرکت رذیلانه گرچه به ظاهر توسط رسانه ای فرانسوی و توسط جمعی از جاهلان حقیر و بداندیش واقع شد اما پشت پرده‌های پیچیده و کینه‌توزانه‌ای دارد که نشان از اسلام هراسی و در یک زنجیره پلید در حال فعالیت است و خصمانه علیه مقدسات اسلامی کار می‌کند و از این احمقانه تر، رفتار ابلهانۀ رئیس جمهوری فرانسه بوده که به بهانۀ دفاع از آزادی بیان و عقیده، آن را تأیید کرده است.

 سیاست کینه توزانه و خصمانه اسلام‌ستیزی که توسط صهیونیسم بین‌الملل و استکبار جهانی هدایت می‌شود، به یقین با طراحی عوامل خودفروخته رسانه ای و در اندیشکده ها و سازمان‌های صهیونیستی آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی طرح‌ریزی‌شده و برای اجرا به مزدوران جنایتکار که در لباس روشنفکری یا رسانه ای و با اسم برخورداری از آزادی بیان در دنیای دروغین و متمدن غربی، جولان می دهند، به اجرا گذارده می شود .

شورای هماهنگی تبلیغات استان کرمانشاه از عموم مردم مومن و خداجوی کرمانشاه دعوت نموده است در تجمعی که بمنظور اعتراض به این حرکت ناشایست، غیر انسانی و کینه توزانه بعد از نماز جمعه 21  شهریورماه در مقابل مسجد جامع کرمانشاه برگزار خواهد شد حضوری حماسی و دشمن شکن داشته باشند.