پایگاه خبری تحلیلی امروله08:08 - 1399/08/18

اتوبوس ها و تاکسی های کرمانشاه به سیستم پرداخت کرایه غیرنقدی مجهز خواهند شد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه از مجهز شدن اتوبوس ها و تاکسی های کرمانشاه به سیستم پرداخت کرایه غیرنقدی خبر داد.

به گزارشامروله، 

محسن ارجمندی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد با اشاره به اینکه تمام اتوبوس ها و تاکسی های کرمانشاه به سیستم پرداخت کرایه غیرنقدی مجهز خواهند شد، اظهار داشت: در راستای بلیط الکترونیک در شهر کرمانشاه پیش از این کاری انجام نشده بود و از طریق دفتر سرمایه گذاری در این راستا فراخوان لازم صادر و پس از انجام مراحل لازم سرمایه گذار اجرای طرح برای اتوبوس و تاکسی انتخاب شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه افزود: اجرای این طرح در اتوبوس ها به صورت کارت الکترونیک و در تاکسی ها به صورت کیو آر کد است.

این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۰ دستگاه اتوبوس و ۶ هزار و ۹۰۰ دستگاه تاکسی به مردم ارائه خدمت می کنند، عنوان کرد: پیش بینی می شود در تمام ناوگان حمل و نقل عمومی طرح پرداخت الکترونیک اجرایی شود.

وی خاطر نشان کرد: جمع آوری بانک اطلاعاتی از نظر تعداد مسافران در هر ایستگاه و محل، کنترل زمان سفر، سرعت بخشی حرکت اتوبوس ها، کنترل زمان سفر، افزایش حجم جا به جایی را از مزیت های ترافیکی و جلوگیری از انتقال ویروس کرونا و رعایت بهداشت را از دیگر مزایای اجرای طرح بلیط الکترونیک برشمرد.

ارجمندی با تصریح اینکه مذاکراتی صورت گرفته تا هیچ بار مالی متوجه رانندگان نباشد، تصریح کرد: به مردم کرمانشاه هم توصیه می شود تا بعد از اجرایی شدن این طرح پرداخت های خود را به صورت الکترونیک انجام دهند.