پایگاه خبری تحلیلی امروله16:34 - 1403/08/09
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه:

روزانه ۱۲۰ تن مرغ در کرمانشاه توزیع می‌شود

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: روزانه به‌طور متوسط بین ۱۲۰ تا ۱۲۵ تن مرغ در استان کرمانشاه تولید می‌شود؛ این میزان تولید مستقیماً به میزان جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان مرتبط است.

به گزارش امروله ، سعید جوادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود، روزانه به‌طور متوسط بین ۱۲۰ تا ۱۲۵ تن مرغ در استان کرمانشاه تولید می‌شود؛ این میزان تولید مستقیماً به میزان جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان مرتبط است. 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: میزان جوجه‌ریزی در استان از ابتدای سال، فراتر از سهمیه تعیین شده توسط وزارت جهاد کشاورزی بوده است؛ سهمیه ماهانه استان، ۳ هزار قطعه جوجه است. 

وی تصریح کرد: وضعیت بازار مرغ در استان رضایت‌بخش است و این امر به‌دلیل جوجه‌ریزی گسترده در مرغداری‌ها است؛ حتی در ایام اربعین، نه‌تنها کمبودی در عرضه مرغ وجود نداشت، بلکه مازاد تولید نیز داشتیم. 

جوادی بیان کرد: در حال حاضر، استان کرمانشاه قادر است ماهانه حدود ۵۰ تن مرغ مازاد بر نیاز خود را به سایر استان‌ها صادر کند. 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این استان دارای بیش از ۵۰۰ واحد مرغداری فعال است و ظرفیت تولید سالانه بیش از ۷۰ هزار تن مرغ را دارا است. 

وی یادآور شد: قیمت مرغ تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند عرضه و تقاضا قرار می‌گیرد؛ به‌عنوان مثال، در شهریورماه، به‌دلیل افزایش قیمت جوجه یک‌روزه، جوجه‌ریزی کاهش یافت و در نتیجه، تولید کمتر شد که بر قیمت مرغ در بازار تأثیرگذار بود. 

جوادی عنوان کرد: به‌منظور تعدیل قیمت، عرضه مرغ منجمد با نرخ هر کیلوگرم ۶۵ هزار تومان در بازار کرمانشاه در حال عرضه است. 

انتهای خبر/