پایگاه خبری تحلیلی امروله23:32 - 1403/10/02
استاندار کرمانشاه تأکید کرد:

ضرورت دستیابی به توسعه‌ متوازن در کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: توسعه استان باید متوازن باشد و همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به‌طور هم‌زمان پیش برود، اگر تنها یک بُعد توسعه یابد و سایر بخش‌ها عقب بمانند، توسعه‌ای نامتوازن و ناکارآمد خواهیم داشت.

به گزارش امروله منوچهر حبیبی صبح امروز یک‌شنبه در دومین جلسه شورای اداری استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت امیدآفرینی و اعتمادسازی در جامعه، اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی ما ایجاد امید در بین مردم و جلب اعتماد عمومی است. نتیجه این اقدامات رضایتمندی مردم خواهد بود که پایه‌های نظام را مستحکم‌تر می‌کند.

استاندار کرمانشاه افزود: توسعه استان باید متوازن باشد و همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به‌طور هم‌زمان پیش برود، اگر تنها یک بُعد توسعه یابد و سایر بخش‌ها عقب بمانند، توسعه‌ای نامتوازن و ناکارآمد خواهیم داشت، در شرایط فعلی، اقتصاد و معیشت مردم در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت ارتقای شاخص‌های استانی تصریح کرد: هر دستگاه اجرایی موظف است شاخص‌های عملکردی خود را بهبود بخشد، یکی از معیارهای ارزیابی مدیران در استان، ارتقای همین شاخص‌ها است، انتظار دارم تمام دستگاه‌ها در این زمینه تلاش کنند و گزارش پیشرفت‌ها را ارائه دهند.

حبیبی بر تعامل با نمایندگان مجلس تأکید کرد و گفت: هماهنگی و همکاری با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی می‌تواند روند حل مشکلات و توسعه استان را تسهیل کند، جایگاه مجلس و دولت محترم محفوظ است، اما باید برای پیشبرد امور مردم با یکدیگر همراه باشیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت جذب اعتبارات ملی، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از اعتبارات کشور در سطح ملی قرار دارد، مدیران باید با پیگیری‌های مستمر سهم استان از این اعتبارات را افزایش دهند، توانایی جذب اعتبارات یکی از معیارهای سنجش مدیریت دستگاه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: مدیران باید ریسک‌پذیر باشند و برنامه‌های خود را با جدیت دنبال کنند، همچنین، درهای دفاتر آن‌ها باید به روی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان باز باشد تا روند توسعه استان تسریع شود.

 

تأکید استاندار بر شفافیت، استراتژی‌محوری و مدیریت مؤثر در کرمانشاه

حبیبی با تأکید بر اهمیت شفافیت، استراتژی‌محوری و مسئولیت‌پذیری مدیران دولتی، خواستار تلاش برای بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های استان شد. 

وی با اشاره به بحران‌های اخیر و اهمیت مدیریت بحران، گفت: تصمیم‌گیری‌های مدیران باید مبتنی بر تحلیل ریشه‌ای و دور از اقدامات سطحی و مُسکن‌گونه باشد.

 لزوم شفافیت و دوری از تضاد منافع

حبیبی تأکید کرد: مدیران دولت چهاردهم نباید تضاد منافع داشته باشند و انجام فعالیت‌های اقتصادی شخصی توسط آن‌ها ممنوع است، اگر مدیری بخواهد کار اقتصادی شخصی انجام دهد، باید از جایگاه مدیریتی خداحافظی کند.

 وی افزود: تصمیمات باید به‌صورت منطقی و راهبردی اتخاذ شوند و مدیران موظف‌اند همکاران خود را در مجموعه اداری به تحرک وادارند.

ظرفیت‌های کرمانشاه فراتر از استان

حبیبی به ظرفیت‌های متعدد کرمانشاه در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، اقتصادی و تجاری اشاره کرد و گفت: کرمانشاه قابلیت مدیریت چند استان را دارد و باید این توانمندی‌ها به نحو مؤثری به نتیجه برسند.

وی افزود: مدیران باید با نگاه استراتژیک و با استفاده از منابع انسانی و مالی، اقدامات کلان استان را به پیش ببرند.

تأکید بر مدیریت بحران و استفاده از انرژی‌های پاک

حبیبی ضمن اشاره به فصل زمستان و اهمیت مدیریت بحران، از دستگاه‌های عضو ستاد بحران خواست آمادگی لازم برای مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشند. 

وی همچنین با تأکید بر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: ظرفیت‌های استان در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی بسیار ارزشمند است و باید به‌طور جدی پیگیری شود.

دیدار با خانواده شهدا و مشورت‌پذیری مدیران

استاندار کرمانشاه بر اهمیت دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران تأکید کرد و از مدیران خواست علاوه بر انتقادپذیری، در تصمیم‌گیری‌ها اهل مشورت باشند و گفت: تصمیمات پس از مشورت و بررسی دقیق باید با قاطعیت اجرا شوند.

تغییرات مدیریتی و ارزیابی عملکرد

وی با اشاره به تغییرات مدیریتی، اظهار داشت: تغییرات در حوزه مدیریتی یک ضرورت است که باعث ایجاد انگیزه در مدیران و کارکنان می‌شود، هر مدیری باید تا آخرین لحظه حضور در مسئولیت خود، وظایفش را به بهترین نحو انجام دهد.

استاندار کرمانشاه در پایان این جلسه از دستگاه‌های اجرایی خواست تا با پیگیری جدی و هماهنگی‌های لازم، مسائل و مشکلات استان را حل کرده و مسیر توسعه پایدار کرمانشاه را هموار کنند.

انتهای خبر/