پایگاه خبری تحلیلی امروله22:01 - 1403/10/30
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه خبر داد:

تأمین ۱۶ هزار تن کود شیمیایی در کرمانشاه

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه از تأمین و توزیع بالغ بر ۱۶ هزار تن انواع کودهای شیمیایی، آلی، زیستی و ریزمغذی در ۹ ماهه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش امروله ،ایرج صفایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در ۹ ماهه اول سال جاری بیش از ۷ هزار تن بذر اصلاح شده به‌طور کامل تولید، فرآوری و در بین کشاورزان استان کرمانشاه توزیع شده است. 

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه تأکید کرد: این اقدام در راستای افزایش کیفیت و تولید محصولات کشاورزی با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و بذرهای اصلاح‌شده انجام شده است تا کشاورزان استان بتوانند با حداکثر بازدهی ممکن زمین‌های خود را به کشت و کار بپردازند. 

وی در ادامه از تأمین و توزیع بالغ بر ۱۶ هزار تن انواع کودهای شیمیایی، آلی، زیستی و ریزمغذی در این مدت خبر داد و افزود: این کودها در راستای تقویت خاک، افزایش حاصل‌خیزی آن و جلوگیری از کاهش کیفیت محصولات کشاورزی در اثر کمبود مواد مغذی خاک در اختیار کشاورزان قرار گرفته است. 

صفایی ادامه داد: در کنار کودهای مختلف، بالغ بر ۷ هزار کیلوگرم سموم شیمیایی نیز برای مقابله با آفات و بیماری‌های گیاهی تأمین و توزیع شده است. 

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تأمین و توزیع به‌موقع این نهاده‌ها نقش کلیدی در ارتقای بهره‌وری تولیدات کشاورزی و دامپروری ایفا می‌کند و بدون شک تأثیر قابل توجهی در پایداری تولید و کاهش وابستگی به واردات خواهد داشت. 

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط حساس و متغیر اقلیمی و اقتصادی، برنامه‌ریزی دقیق و توزیع به‌موقع نهاده‌ها به کشاورزان و دامداران، می‌تواند در جلوگیری از بحران‌ها و مشکلات زراعی و دامی در سال‌های آینده تأثیرگذار باشد. 

صفایی در ادامه با اشاره به اهمیت حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان، گفت: تأمین نهاده‌های دامی و کشاورزی نه‌تنها به افزایش تولید کمک می‌کند، بلکه به‌طور مستقیم در بهبود وضعیت معیشتی کشاورزان و تولیدکنندگان تأثیرگذار است و موجب تثبیت وضعیت اقتصادی در مناطق روستایی و کشاورزی می‌شود. 

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات بخشی از سیاست‌های بلندمدت وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش خودکفایی و کاهش وابستگی به واردات محصولات کشاورزی است و امید است که با ادامه این روند، کشاورزان استان بتوانند در راستای حفظ و گسترش تولیدات خود، از بهترین شرایط ممکن بهره‌مند شوند. 

انتهای خبر/