پایگاه خبری تحلیلی امروله12:03 - 1403/11/03

برگزاری اولین جشنواره غذاهای سنتی در صحنه 

جشنواره سر سفره حضرت مادر (س)  و اولین جشنواره غذاهای سنتی شهرستان صحنه به همت حوزه مقاومت حضرت فاطمه الزهرا (س) واداره میراث فرهنگی با همکاری ادارات فنی وحرفه ای وکانون پروش فکری  با محوریت غذاهای آشی و لقمه‌های سالم  با حضور شرکت کنندگان ، اقشار مردم و مسئولین شهرستان در اداره فنی حرفه‌ای برگزار شد.

به گزارش امروله ،این رویداد با هدف معرفی و ترویج فرهنگ غذایی بومی و محلی صحنه، به ویژه غذاهای سالم و سنتی که با استفاده از مواد اولیه طبیعی تهیه می‌شوند، طراحی شده است.

هدف اصلی جشنواره، آشنایی بیشتر مردم و گردشگران با غذاهای محلی و سنتی این منطقه است که همواره جزو میراث فرهنگی شهرستان صحنه به شمار می‌آید.

در این جشنواره، انواع غذاهای آشی مانند آش حلیم سنتی، آش عباسعلی، آش سماق، آش خیارچنبر و آش گونین ترخینه به همراه لقمه‌های سالم و متنوع به‌عنوان گزینه‌های مقوی، سالم و خوشمزه ارائه شد. 

این غذاها با استفاده از مواد طبیعی و سالم تهیه شده‌اند و علاوه بر حفظ طعم اصیل و سنتی، خواص تغذیه‌ای بالایی دارند و می‌توانند گزینه‌ای مناسب برای افراد مختلف باشند.

این رویداد علاوه بر معرفی غذاهای سنتی و بومی که در گذشته ثبت ملی شده است، به دنبال شناسایی و ثبت ملی غذاهای بومی محلی نیز می‌باشد.

همزمان با برگزاری جشنواره، غرفه‌های صنایع دستی و سنتی نیز به نمایش گذاشته شد تا بازدیدکنندگان با هنر و صنایع دستی منطقه نیز آشنا شوند.  

جشنواره با استقبال پرشور مردم و شرکت‌کنندگان همراه بود و در پایان، غذاها توسط هیئت داوران مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت، به برندگان جوایزی اهدا شد تا از تلاش‌های آنان در معرفی غذاهای سالم و سنتی قدردانی شود.