به گزارش خبرنگار امروله : شهدا با ایثارگری های خود اقتدار و بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی و امنیت و آسایش امروز ما را به ارمغان آورده اند و اکنون عمت نظام جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا است این مردان بی ادعا بودند که با خون خود درخت اسلام را زنده نگه داشتند وما به عنوان وارثان امنیت و آرامش کشور وظیفه ای خطیر در قبال شهدا داریم و باید توجه کنیم که تا کنون چه کارهایی انجام داده ایم تا شرمنده شهدا نشویم؟
تدفین شهدای گمنام درجای جای ایران اسلامی که با هدف اعزام سفیران نور و گسترش فضای معنوی فرهنگ ایثار و شهادت در سال های گذشته صورت گرفته است ولی متاسفانه در برخی از نقاط کشور با بی توجهی مسئولین مربوط و عدم رسیدگی اولیه در ساخت مزار این شهیدان گمنام روبرو گردیده که بیشتر مسئولین دلیل کاهش فعالیت های عمرانی در این موارد را عدم تخصیص بودجه لازم می دانند.
در گفتگو با مسئولین مربوط شهرستان صحنه که وظیفه ساماندهی مزار شهدای گمنام را دارند ابتدا " علی مرادی " شهردار شهر صحنه به خبرنگار ما می گوید: ساماندهی مزار شهدای گمنام یکی از دغدغه های بزرگ شهرداری و پروژه های در دست اقدام می باشد .
مرادی درادامه گفت : چند وقت اخیر با همت امام جمعه شهرستان صحنه مبلغ 000/000/500 ریال جهت ساخت گنبد مزار شهدا هزینه شده است و با رایزنی هایی که با استاندار کرمانشاه در سفر اخیر به شهرستان صحنه انجام شد آقای دمیاد ضمن بازدید از این پروژه به شهرداری صحنه این نوید را داد که هزینه آسفالت جاده مزار شهدای گمنام که هم اکنون خاکی است پرداخت خواهدشد.
در گفتگوی خبری دیگر با امام جمعه صحنه در مورد این موضوع ، وی تاکید کرد:اگر مزار شهدای گمنام به صورت قابل توجه سامانده یابد می توان آن را به یک قطب فرهنگی و مذهبی تبدیل نمود چون مراسمات مذهبی بسیاری همچون دعای ندبه ، زیارت عاشورا در این محل انجام می شود.
زارعی بابیان اینکه راه دسترسی به مزار شهدای گمنام هم خاکی است و هم در حال تخریب عنوان کرد: مسئولین باید همت بیشتری به کار ببرند بطوریکه توجه آنها فقط با قرائت فاتحه و نثار گل خاتمه نیابد .

وی مبالغ هزینه شده برای ساماندهی مزار شهدا را به شرح ذیل بیان کرد:
-مبلغ ده میلیون تومان از طرف استانداری صرف شناژ و صفحه گذاری شده است
- مبلغ پانزده میلیون تومان حق الزمه گروه گنبد سازی
-مبلغ سی میلیون تومان صفحه استیل و پروفیل برای ایجاد سازه های دو جداره فلزی گنبد
-مبلغ سی میلیون تومان از طریق سازمان تبلیغات ، بنیاد شهید و شهرداری از استانداری تامین شد

حجت الاسلام زارعی در پایان متذکر شد" با این همه فعالیتهای انجام گرفته مبلغ 25 میلیون تومان هم بدهکاریم که هنوز با توجه به مکاتبات با استانداری ، مذاکرات شفاهی با نماینده مردم درمجلس و حفظ آثار دفاع مقدس هیچ نتیجه ای نگرفته ایم"

حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی ضمن بیان اینکه ساخت بنای یادبود شهدای گمنام که نماد مظلومیت و مقاومت مردم ایران هستند گفت: تلاش هایی که مسئولین در ساماندهی مزار شهدای گمنام شده است قابل توجه است ولی کافی نیست چون این پروژه از سایر پروژه های عمرانی همچون ساخت پاساژ ، ساختن تندیس برای این و آن ، ساخت پارک کوهستان و ... مهمتر است .
