پایگاه خبری تحلیلی امروله13:37 - 1392/09/16

شهردار زاهدان به طور رسمی کار خود را آغاز کرد/ بودجه شهرداری بسیارناچیز است

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سید الحسینی طی مراسمی که پیش از ظهر شنبه در تالار خاتم استانداری برگزار شد با حکم وزیر کشور به طور رسمی فعالیت خود را به عنوان شهردار جدید زاهدان آغاز کرد.

شهردار زاهدان در نخستین سخنرانی خود در جمع مدیران شهرداری گفت: بودجه شهرداری زاهدان بسیار ناچیز است و لذا امید می رود دراین راستا دولت تدبیر و امید نگاه ویژه ای به این کلان شهر داشته باشد.

سیدالحسینی افزود: بودجه شهر داری زاهدان با 800 هزار نفر جمعیت تنها مبلغ 86 میلیارد تومان است و این رقم در مقایسه با بودجه شهرهای همجوار بسیار ناچیز است.

وی گفت: شهر مقدس مشهد با وجود اینکه 3 برابر زاهدان جمعیت دارد اما بودجه آن 130 برابر شهر زاهدان است و رقم آن به 9 هزار و 550 میلیارد تومان می رسد.

وی با اشاره به اینکه زاهدان نیازمند چشم اندازی جدید است ادامه داد: تغیر نگاه امنیتی به سمت نگاه توسعه ای با محور توسعه فرهنگی یکی از مزیت هایی است که در دولت جدید به وجود آمده است و باید از این مزیت به نحو مطلوب استفاده کرد.

سید الحسینی از تنوع اقوام و مذاهب در شهر زاهدان به عنوان یک فرصت یاد کرد و افزود: این تنوع می تواند زمینه بروز خلاقیت و اندیشه های جدید برای آبادانی و توسعه شهر باشد.

وی بیان داشت: شهر زاهدان با جمعبت 800 هزار نفری و با هرم سنی پویا بزرگ ترین نیاز ها و البته بیشترین مشکلات را دارد.