پایگاه خبری تحلیلی امروله06:57 - 1392/09/23

ساخت بلندترین ساختمان مسکونی جنوب شرق آسیا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ساختمان Astaka در ایالت جوهور واقع در جنوب مالزی پس از ساخت بلندترین ساختمان مسکونی مالزی و منطقه خواهد بود.

 

گفته شده است که در عرض هفت ماه از آغاز پیش‌فروش واحدهای این ساختمان حدود 50 درصد از واحدهای آن به فروش رفته است.

این مجتمع مسکونی متشکل از 438 واحد خواهد بود و عملیات ساخت آن از ماه جولای سال جاری آغاز شده است. انتظار می‌رود این آپارتمان تا سال 2017 آماده تحویل به مالکان باشد.

شرکت آستاکا پادو به عنوان مالک این مجتمع مسکونی لوکس اعلام کرده است که هر واحد از این مجتمع را بین 2 تا 8.45 میلیون رینگیت به فروش می‌رساند.

ساختمان آستاکا پس از ساخت ارتفاعی برابر با 304 متر از سطح دریا خواهد داشت و نه تنها بلندترین ساختمان مسکونی مالزی بلکه بلندترین ساختمان مسکونی منطقه خواهد بود.