پایگاه خبری تحلیلی امروله07:31 - 1392/10/05

راه اندازی منطقه آزاد تجاری در مرز مهران از توجیه اقتصادی برخوردار است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مروارید صبح پنجشنبه در جلسه بررسی منطقه ویژه اقتصادی مرز مهران اظهار داشت: استان ایلام با داشتن 430 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق از ظرفیت خوبی جهت توسعه فعالیتهای اقتصادی برخوردار است.

وی بیان داشت: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری در مرز مهران کاملا از توجیه فنی و اقتصادی برخوردار بوده است.

این مسئول بیان داشت: مرز مهران با توجه به نزدیکی و امنیت مطلوب از ظرفیت خوبی برای توسعه صادرات برخوردار است و باید از این ظرفیت جهت توسعه همه جانبه استان استفاده کرد.

وی اعلام کرد: منطقه ویژه اقتصادی در مرز مهران اجرایی شده و منطقه آزاد تجاری در مرز مران نیازمند مصوبه مجلس است که امیدواریم این مهم تحقق یابد.

وی تاکید کرد: برای گسترش و توسعه مرز مهران باید تجار و بازرگانان را درک کرد و مشارکت بخش ‏خصوصی را در این ‏مرز افزایش داد و تاکنون نیز پایین آوردن هزینه های مختلف برای صادرکنندگان تعدیل ‏صادرات و واردات را در این مرز به دنبال ‏داشته است.