پایگاه خبری تحلیلی امروله05:21 - 1392/10/07
احمدی:

تأثیر پذیری كودكان در مهد كودك به مراتب بیشتر از خانه و خانواده است

پایگاه خبری امروله: کارشناس روانشناسی : مهد كودك برای بچّه ها عموماً جذابیتی بیش از خانه و خانواده دارد و نیز نقشی بسیار اساسی و مهم در تربیت كودكان ایفا می كند.

" پروین احمدی " کارشناس روانشناسی عمومی در گفتگو با امروله عنوان کرد: در محیط های اجتماعی نظیر مهد كودك ، نهادهای دیگری به جز خانواده در آموزش هنجارها و ارزش ها به فرزندان دخالت دارند و با افزایش سن كودك به مرور از نقش خانواده ها كاسته و بر نقش این كانون ها در الگودهی به شخصیت كودك افزوده می شود .

وی در ادامه افزود: مهد كودك برای بچّه ها عموماً جذابیتی بیش از خانه و خانواده دارد و نیز نقشی بسیار اساسی و مهم در تربیت كودكان ایفا می كند . تأثیر پذیری كودكان در مهد كودك به مراتب بیشتر از خانه و خانواده است . اگر مربیان ، افرادی آموزش دیده ، كارآمد و متخصص در زمینه تربیت كودكان باشند ،خواهند توانست به بهترین شكل ممكن كودكان را تربیت كنند .

مدیر مهدکودک آراه با بیان اینکه نقش مهد کودک ها را باید جدی گرفت افزود: به هر حال در شرایط کنونی که نیاز به حضور فعال تر و مؤثرتر زنان در فعالیت های گوناگون اجتماعی به شدت محسوس است، نقش و کارکرد مهدهای کودک در تربیت فرزندان و آموزش اجتماع پذیری به آنان بیش از پیش اهمیت یافته است.