پایگاه خبری تحلیلی امروله07:28 - 1392/10/09

خرید 40 هزار تن سیب درختی و مرکبات برای تنظیم بازار میوه

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، محمدرضا محمدزاده افزود: با توجه به افزایش تولید مرکبات و ذخیره سازی سیب درختی در مبادی تولید و مشاهده روند کاهشی قیمت، به ویژه در مورد مرکبات نگرانی هایی را برای تولید کنندگان ایجاد کرده بود.

وی اظهار داشت: جهت حمایت از تولیدات داخلی، ممانعت از ایجاد ضرر و زیان برای تولید کنندگان، کاهش اختلاف قیمت از مبداء تولید تا مصرف و همچنین بهره گیری از تلاش و توان شبکه گسترده تعاونی های تحت پوشش و تنظیم بازار میوه و مرکبات این سازمان اقدام به برنامه ریزی برای خرید کرده است.

محمدزاده تصریح کرد: حدود 40 هزار تن سیب درختی و مرکبات از باغداران و تولیدکنندگان توسط شبکه تعاونی‌های تحت پوشش خریداری و از طریق غرفه‌های دایمی و موقت عرضه مستقیم محصولات کشاورزی که طی سالهای اخیر توسط شبکه تعاونی مذکور در سراسر کشور ایجاد شده است، توزیع می‌شود.

وی با بیان این که ایجاد شبکه‌های سراسری توزیع میوه برای تحقق رضایت خاطر و آرامش اقتصادی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است، اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته و دستورالعمل های تدوین شده، چگونگی نظارت مبادی تولید و تامین، مقاصد توزیع، زمان‌بندی خرید و سهمیه هر استان به صورت ماهانه مشخص و میزان اعتبار مورد نیاز نیز تامین شده است.