سیف الله فرزانه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تا زمانیکه قوانین ساخت و ساز، شهرداری و پروانه بهره برداری از سوی این امکان اخذ نشود، سازمان میراث فرهنگی مجوزی صادر نمی کند.
وی با اشاره به ادغام نادرست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری، گفت: مازندران از یکسو به عنوان منطقه گردشگری شناخته شده است، اما از سوی دیگر، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان مورد غفلت قرار گرفته است.
فرزانه با اشاره به ساخت و سازهای قبل و بعد از انقلاب گفت: پلاژداران قبل و بعد از انقلاب تصرفاتی داشته اند که با جلسات متعدی که گذاشته شد و با جمع آوری اطلاعات املاکی قبل از انقلاب، حین و پس از انقلاب تصرف شده اند، هر کدام یک نرخ جداگانه دارند.
وی گفت: کارشناسان دادگستری قیمت این پلاژها و عرصه ها را مشخص کنند تا پلاژها توسط پلاژداران خریداری شود و اگر توان خرید ندارند گردشگری اعیان را از آنها خریداری کند.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گقت: بسیاری از مدیران استان به دلیل رعایت نکردن استانداردها در این حوزه بر کنار شده اند.
وی با بیان این که پلاژداران اتحادیه و صنف ندارند و زیر نظر سازمان میراث و گردشگری نیستند افزود: ما فقط برای ایجاد شغل از آنها حمایت می کنیم.
وی تاکید کرد: به خاطر ادغام نادرست دو سازمان میراث فرهنگی وگردشگری همه این استان را منطقه ای گردشگر می شناسند و میراث فرهنگی و صنایع دستی ما مورد غفلت واقع شده است.
فرزانه افزود: پلاژداران باید زمینها را از بنیاد مستضعفان خریداری کنند و در یک ضرب الاجل 45 روزه زمینهای مورد تملک شهرداری ارزان و زمینهای مورد تملک بنیاد مستضعفان گرانتر عرضه شد که هنوز هم خرید آن محقق نشده است.