پایگاه خبری تحلیلی امروله18:46 - 1392/02/26

باقری لنکرانی: پایداری تکلیف محور است نه سیاسی نگر

به گزارش 598 به نقل ازخبرگزاری فارساز یاسوج، کامران باقری‌لنکرانی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در صورت پیروزی در انتخابات از نیروهای کارآمد استانی در کابینه استفاده خواهیم کرد.

عضو جبهه پایداری افزود: کار خوبی را دولت نهم آغاز کرد و ما هم بنا را بر این گذاشته‌ایم که در صورت موفقیت از همه نیروهای کارآمد در کشور استفاده کنیم و بر همین اساس ملاک‌هایی همچون ایمان، کارآمدی و نوآوری را ملاک عمل برای چنین انتخابی گذاشته‌ایم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سئوال که به جز آیت‌الله مصباح که پدر معنوی جبهه پایداری محسوب می‌شود، آیا نظر جامعتین هم برای شما در انتخابات آینده مهم است یا خیر، عنوان کرد: ما با یک نگاه گفتمانی وارد انتخابات شده‌ایم و به هیچ روی به نگاه شخصیتی توجهی نداریم و با کاندیداهایی به ائتلاف و اتحاد احتمالی خواهیم رسید که تکلیف خود را با خط سازش و همچنین خط مقاومت مشخص کنند.

وی، جبهه پایداری را دارای یک هویت دانست و اذعان داشت: همه تصمیمات این شورا از خروجی دو کانال شورای مرکزی و شورای فقاهتی گذر خواهند کرد و تصمیمی که در شورای مرکزی گرفته می‌شود پس از تصویب در شورای فقاهتی لازم‌الاجرا خواهد بود.

کاندیدای جبهه پایداری برای انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری در توضیح دیدگاه و رویکرد این جریان سیاسی حاضر در صحنه انتخابات تصریح کرد: جبهه پایداری براساس حجت شرعی و همین مبنا در عرصه سیاسی حضور پیدا کرده و براساس ظن و گمان تصمیم‌گیری نمی‌کند.

وی، تکلیف‌محوری را از دیگر اصول پذیرفته شده این جبهه در اوضاع و احوالات سیاسی دانست و یادآور شد: با سلیقه سیاسی به انتخابات نگاه نمی‌کنیم و بین تکلیف شرعی و خوشامد این و آن تفاوت قائل هستیم.

باقری‌لنکرانی خود را در مقامی ندانست که بخواهد در مورد رد صلاحیت‌ها سخن بگوید و در همین زمینه بیان کرد: اظهارنظرهای کنونی خارج از چارچوب قانونی است، اما مطمئن هستیم که شورای نگهبان همانند گذشته و با تمسک به قانون و براساس رعایت ضوابط، نیروهای خودی و داخل چارچوب انقلاب و نظام را تأیید خواهد کرد.

کاندیدای اختصاصی جبهه پایداری در ارتباط با نوع و نحوه برخورد جبهه پایداری در انتخابات پیش‌رو با جریان انحرافی این‌گونه گفت که هیچ تعاملی با جریانی که در حاشیه دولت قرار دارد، نداریم و خط قرمز پررنگی میان ما و آن‌ها وجود دارد.