پایگاه خبری تحلیلی امروله09:02 - 1392/10/12

رونمایی از تمبر یادبود 10 هزار و 400 شهید مازندران

به گزارشخبرگزاری فارساز شهرستان ساری، صبح امروز در حاشیه اجلاسیه 10 هزار و 400 شهید استان مازندران از تمبر یادبود 10 هزار و 400 شهید استان مازندران رونمایی شد.

رونمایی از سامانه جامع 10 هزار و 400 شهید مازندران و نیز رونمایی از 100 عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس نیز از دیگر برنامه‌های کنگره 10 هزار و 400 شهید مازندران بود.

ارائه گزارش توسط سردار سید محمدتقی شاه‌چراغی فرمانده سپاه کربلای مازندران، سخنرانی عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، رونمایی از تمبر و کتب چاپ شده انتشارات کنگره شهدای مازندران و سامانه جامع شهدای مازندران با عنوان پورتال شهدا از مهم‌ترین برنامه‌های این اجلاسیه بود.

مهمانان ویژه این اجلاسیه سه شهید گمنام 17، 18 و 25 ساله‌ بودند که پیکر آنها توسط مردم قدرشناس مازندران گلباران شد.