پایگاه خبری تحلیلی امروله09:11 - 1392/10/12
سلیمانی

زیارت امام رضا(ع) موجب آرامش انسان ها می شود

پایگاه خبری امروله : حجت الاسلام امین الله سلیمانی : امام هشتم‏ علیه السلام به اندازه ای در پیشگاه خدای تعالی منزلت و جایگاه دارد که حضور در حرم مطهر وی موجب آرامش انسان می شود

" حجت الاسلام والمسلمین امین الله سلیمانی در گفتگو با امروله عنوان کرد: با توجّه به اين كه در ميان ائمه، امام باقر علیه السلام و امام صادق‏ علیه السلام مجال بيشترى براى تشكيل محافل علمى و نشر علوم اهل بيت پيدا كردند، و با اين حال امام رضا علیه السلام كه در اين زمينه مجال كمترى يافت عنوان «عالم آل محمد» را دريافت كرده است، میتوان اين گمان را درست دانست كه مناظرات و مباحثات علمى و اعتقادى آن حضرت از چنان اهميت و امتيازى برخوردار بوده است كه به عنوان عالم خاندان رسالت شناخته شود.

وی در ادامه به بیان گستره علم و دانش امام هشتم داشت و گفت: از ديگر ابعاد سترگ شخصيت علي بن موسي(ع) احاطه شگرف آن امام بر انواع علوم و دانش ها است تا آنجا که دشمن او، يعني مامون، از اعتراف به اين واقعيت گريزي نداشت و مي گفت:" من در زمين کسي داناتر از اين مرد - يعني امام رضا(ع)- سراغ ندارم"

سلیمانی تصریح کرد: يکي از مظاهر شگفت انگيز علم امام(ع) که از علم لايزال الهي سرچشمه مي گرفت، تسلط او بر همه زبان ها بود. اباصلت هروي مي گويد: امام رضا(ع) با هر يک از مردمان به زبان خودش صحبت مي کرد و چون در اين خصوص با او سخن گفتم فرمود:" اي اباصلت من حجت خدا بر تمام مردم هستم و ممکن نيست خدا حجتي را براي قومي برگزيند در حالي که زبان آن قوم را نمي داند.

حجت الاسلام سلیمانی در پایان گفت: این امام رئوف و مهربان به اندازه ای در پیشگاه خدای تعالی منزلت و جایگاه دارد که حضور در حرم مطهر وی موجب آرامش انسان می شود و امروز شاهد هستیم که از سراسر جهان برای پابوسی آن حضرت به مشهد الرضا مشرف می شوند تا حوائج خود را از آن امام جود و کرم طلب کنند.