پایگاه خبری تحلیلی امروله11:29 - 1392/10/14

وزارت کشور همانند وزارت ارشاد عمل کند

به گزارش خبرنگار حوزه احزابخبرگزاری فارس، حمید قزوینی عضو مجمع نیروهای خط امام (ره) صبح امروز (شنبه) در نشست مشترک احزاب با وزیرکشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حبیب‌الله عسگراولادی، اظهارداشت: هر چند که مرحوم عسگراولادی فردی اصولگرا بودند اما ما رفتار حزبی را از وی آموختیم.

حمید قزوینی اظهارداشت: در زمانی که اختلافی در خانه احزاب وجود داشت مرحوم عسگراولادی به نمایندگی از اصولگرایان و آقای بهزاد نبوی به نمایندگی از اصلاح طلبان در کمال اعتدال و صبوری با هم تعامل و مساله را حل کردند و امیدواریم دوستان آقای عسگراولادی در قشر اصولگرایان نیز همین روند را پیش بگیرند.

وی با قدردانی از وزیر کشور به دلیل برگزاری این نشست، اظهار داشت: وزارت کشور نیز باید همانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار کند و همانطور که وقتی یک هنرمند دستگیر یا یک فیلم توقیف می‌شود، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعال می‌شود، وزارت کشور نیز همین روند را باید در خصوص احزاب دنبال کند.

قزوینی ادامه داد: وزارت کشور موضوع خانه احزاب را نیز همانند موضوع خانه سینما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیگیری کند.