علی اکبر کمالی با تاکید بر این که نباید در غذای کودک از نمک و ادویه استفاده کرد، افزود: از آنجایی که نمک، شکر و ادویهجات باعث میشوند غذاها طعم بهتری داشته باشند، اما نوزادان و کودکان به طعم طبیعی غذاها نیاز دارند.
وی با تاکید بر عدم خوراندن تکههای درشت میوهجات و سبزیجات به کودک عنوان کرد: این تکههای بزرگ ممکن است باعث خفگی شوند. درهشت ماهگی بهتر است از میوهها به شکل پوره استفاده کرد.
وی توصیه کرد: هنگام دادن میوه برای کودک پوست میوهها را حتما جدا کنید و هسته آنها را درآورید، میوههایی مثل انگور را به همان اندازه طبیعیشان به کودک ندهید و آنها را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید.
این کارشناس همچنین توصیه کرد: به هنگام دادن گوشت به کودک بسیار دقت شود به عنوان مثال هرگز به یک کودک هشت ماهه، هات داگ یا سوسیس و غذاهایی از این قبیل داده نشود.
کمالی با بیان این که باید گوشت پخته به کودک داده شود، گفت: گوشت را حتما به صورت پوره و کاملا له درآورید، زیرا رشتههای گوشت با دندانهای اندک و کوچک کودک خردسال آسیاب نمیشوند و ایجاد خفگی میکنند.
ایسنا