پایگاه خبری تحلیلی امروله07:04 - 1392/11/08

صادرات بیش از 60 هزار کیلو خرچنگ از گیلان به اروپا

مدیرکل دامپزشکی گیلان از صادرات مقدار 60 هزار و 700 کیلوگرم خرچنگ از گیلان به کشورهای اروپایی خبر داد.

 

دکتر سهراب عاقبتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا) - منطقه گیلان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون به مقدار 60 هزار و 700 کیلوگرم خرچنگ از گیلان به کشورهای اروپایی صادر شد.

 

وی با بیان اینکه این خرچنگ‌ها در استخرهای استان پرورش یافته اند، اضافه کرد: کشورهای آلمان، فرانسه و بلژیک از جمله بازارهای خوب مصرف خرچنگ‌های گیلانی هستند.

 

وی ارزش ریالی این محموله را 15 میلیارد و 928 میلیون و 500 ریال عنوان کرد.

 

دکتر عاقبتی تصریح کرد: صادرات خرچنگ‌ها از گیلان به این کشورهای اورپایی 637 هزار و 140 دلار برای کشور ما ارزآوری داشته است.

 

مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: استخرهای پرورش دهنده خرچنگ در شهرستان‌های رشت، انزلی و تالش فعالیت دارند.

 

وی اضافه کرد: افزایش پرورش خرچنگ را در گیلان شاهد نیستیم، زیرا بازارهای جدیدی برای فروش خرچنگ‌ها نداشتیم.

 

دکتر عاقبتی با بیان اینکه خرچنگ‌ها بازار داخلی ندارد، تصریح کرد: در صورت افزایش تولید آنها باید به فکر شناسایی بازارهای جدیدی باشیم.

 

مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: در حال حاضر بیشترین میزان صادرات در گیلان به ماهی پرورشی اختصاص دارد و کشور عراق بزرگترین بازار مصرف ماهی‌های پرورشی گیلان است.