پایگاه خبری تحلیلی امروله08:30 - 1392/02/30

هوای انتخاباتی دانشگاه آزاد چگونه است؟

چندی پیش عماد افروغ در یادداشتی به نکوهش موج سواران پرداخت که هر کجا سودی هست، می‌توان برخی افراد را در آن فضاها به راحتی یافت. در این هنگامه که اکثریت جامعه برای حمایت از آیت ا... هاشمی رفسنجانی در حال برنامه‌ریزی است برخی که عده معدودی هم هستند، شیوه ای را انتخاب کرده‌اند و جالب اینکه این افراد همان افرادی هستند که تا پیش از این گوی تمجید را از دوستان و همکاران خود می‌ربودند.

بدی آب و هوا در دانشگاه آزاد

روز گذشته مدیرمسئول یکی از روزنامه های منتسب به دانشگاه آزاد در خبرگزاری این دانشگاه اقدام به انتشار یادداشتی کرد که در بخش‌هایی از آن آمده است:« در این شرایط ویژه دانشگاه‌ آزاد اسلامی از اثرات منفی بدی آب وهوا بی‌بهره نمانده و همزمان با اعلام مسئولان دانشگاه مبنی بر بی‌طرفی این دانشگاه در انتخابات آتی ریاست جمهوری که اقدامی بی‌سابقه و در نقطه مقابل رفتارهای انتخاباتی سه دهه گذشته مسئولان این دانشگاه بوده است، بار دیگر بخشی از رسانه‌های تبلیغاتی و پیاده‌نظام برخی سیاسیون کهنه‌کار و حامی فتنه‌های متعدد نظیر فتنه 88 به سیاق ادوار گذشته بر بدی آب و هوای انتخابات افزوده‌اند تا به خیال خام خود در این شرایط و پس از گذشت چهار سال از فتنه 88 این بار سوار بر امواج تخریبی دانشگاه آزاد اسلامی نفسی تازه کنند و از این آب گل‌آلود لنگه‌کفشی به غنیمت ببرند!» در اینجا لازم است از نویسنده این یادداشت سوال کرد در آن انتخابات کجا و به چه کاری مشغول بودی؟ اگر نویسنده به خاطر نمی آورد اما یاد بسیاری از دوستان هست که او در انتخابات سال 88 به حمایت از کدام کاندیدا پرداخت. اگر این دوست گرامی به یاد داشته باشد در سال های 87 و 88 ایشان به عنوان بازوی رسانه ای دکترعبدا... جاسبی در جلسات و سفرهای ایشان حضور داشتند و دیگران را تشویق به حمایت از او می‌کردند اما مشخص نشد و هیچ کس نفهمید که چگونه به یکباره چرخشی عجیب داشت و به ناگاه فرهاد دانشجو را بهترین گزینه ریاست دانشگاه آزاد نامید. بنا نیست در این گزارش درباره فتنه 88 بحثی باشد و منظور اصلی انتصاب برخی افراد به سمت هایی است که تجربه کافی برای حضور در آن را ندارند و با حضور در این جایگاهها نمی‌توانند حداقل مدیریت را ایفا کنند.

اظهارات خام

این نویسنده مدعی شده که مشی دانشگاه آزاد در سه دهه گذشته سیاسی بوده است اما این اتهام اثبات نشده‌ای است و جای تعجب دارد که برخی اینگونه از سر جوانی به اظهاراتی می‌پردازند به این امید که شاید روزی منصبی بالاتر به آنها پیشنهاد شود. خط قرمز دانشگاه آزاد در بدو تاسیس تا زمان انتصاب فرهاد دانشجو سیاسی‌کاری بوده است و هیچ یک از مدیران این دانشگاه بر خود روا و شایسته نمی‌دیدند که وارد بازی‌های سیاسی شوند. اثبات این ادعا هم قرار نگرفتن هیچ یک از مدیران ارشد و میانی این دانشگاه در سمتهای غیردانشگاهی است. جاسبی در مراسم تودیع خود پاسخ خوبی به این شایعات داد و گفت: تمام شایعاتی که در این سالها برای دانشگاه آزاد مطرح شد، همه جوک بود. رئیس سابق دانشگاه آزاد همچنین در آن مراسم گفت، من یک شخص سیاسی هستم اما اجازه ندادم دانشگاه آزاد وارد بازی های سیاسی شود و به یک نمونه مخالفت با سیاسی کاری در این دانشگاه هم اشاره کرد. ظاهرا نویسنده این یادداشت در آن مراسم از خوشحالی متوجه آنچه گفته شد، نبوده است.

جعبه سیاه دانشگاه آزاد!

در بخشی از این یادداشت آمده است که «اگر دوستان واقعا علاقه‌مند به دانستن ذره‌ای از اقدامات غیرقانونی در دوران مدیریت گذشته دانشگاه آزاد اسلامی هستند، بهتر است بدانند دانشگاه آزاد اسلامی جعبه‌سیاهی هم دارد که اگرچه بنای گشودن آن در شرایط کنونی وجود ندارد اما به‌طور حتم گشوده ‌شدن آن، مجال این‌گونه لفاظی‌ها و هتاکی‌ها را از مدعیان خواهد گرفت» در اینجا لازم است از نویسنده یادداشت جویا شد اگر این مسائل قابل طرح بود چرا در این زمان اقدام به نگاشتن آن کردید؟

تناقض درسطور یک یادداشت

تناقض در نوشتار نویسنده یادداشت که شاید امروز از مدیران میانی دانشگاه آزاد محسوب می‌شود هم گواه دقیق نبودن آن است. او در انتهای یادداشت متوجه شده که نباید پا را از گلیمش فراتر بگذارد پس این بار به تمجید از آیت‌ا... هاشمی پرداخت و فراموش کرد که موسس این دانشگاه در سه دهه قبل هم همین آیت ا... بوده که او در ابتدا، عملکرد آن را زیر سوال برده است. نویسنده نگاشته است که «تمامی دوستان بر رضایت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از عملکرد دکتر فرهاد دانشجو در راس دانشگاه آزاد اسلامی واقفند و ایشان همواره جز تعریف و قدردانی از مدیریت یک‌ سال اخیر در دانشگاه آزاد اسلامی، کلام دیگری ایراد نکردند.»

منبع: روزنامه آرمان