پایگاه خبری تحلیلی امروله08:14 - 1392/11/11

ساخت ورزشگاه نقش جهان به اصفهان واگذار می شود/ ورزش از مشکلات مالی رنج می برد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر رضا خادم عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان با اشاره به مشکلات ورزش استان اصفهان در سال‌های گذشته اظهار داشت: ورزش استان در سال‌های گذشته با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کرده و ما تلاش می‌کنیم که با انتخاب فردی مناسب، کاری کنیم که این مشکلات کاهش پیدا کند.

وی در مورد انتخاب سلطان‌حسینی به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان تصریح کرد: ما در این زمینه بررسی‌های بسیاری کرده و با پیگیری‌های خود در نهایت به یک چهره دانشگاهی رسیدیم که مشکلات استان را برطرف کند.

معاون حقوقی امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزارت ورزش و جوانان با اشاره به مشکلات ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان گفت: مشکلات معارضان ورزشگاه نقش‌جهان باید برطرف شود و از سوی دیگر ما با پیشنهاد استان اصفهان برای تفویض مدیریت ساخت این ورزشگاه به اصفهان موافقت می‌کنیم.

وی افزود: استان اصفهان اعلام کرده که در دو دوره 6 ماهه، ساخت این ورزشگاه را به پایان می‌رساند و در مدت یک سال، ورزشگاه نقش‌جهان را به بهره‌برداری می‌رسد که با حمایت فولاد مبارکه و شهرداری اصفهان، این اتفاق شدنی است.

خادم با اشاره به مشکلات جوانان اصفهان تصریح کرد: استاندار اصفهان باید علاوه بر مسائل ورزش استان، توجه به بحث جوانان را نیز مورد توجه داده و ساختمانی مجزا در اختیار حوزه جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان قرار دهد.

وی با اشاره به ضرورت تعامل نهادهای مختلف استان گفت: این اداره‌کل باید با نهادهای مختلف استان تعامل داشته باشد و مشکلات خود را به حداقل برساند و در این زمینه از استان‌های دیگر الگو بگیرد.

معاون حقوقی امور مجلس و هماهنگی استان‌های وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش بیش از سایر حوزه‌ها از کمبود اعتبارات رنج می‌برد، خاطرنشان کرد: خصوصی‌سازی در ورزش باید مورد توجه قرار گیرد اما نباید با انتظارات بیش‌از حد از بخش خصوصی، باعث سرخوردگی آنها شویم.