پایگاه خبری تحلیلی امروله07:18 - 1392/11/12

موازی کاری، بزرگ ترین آسیب را به جامعه قرآنی می زند

رقیه هراتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، اظهار کرد: در حال حاضر عدم‌ حمایت‌های مالی، مهم‌ترین مشکل مؤسسات قرآنی است که محدودیت‌های زیادی را برای فعالان قرآنی ایجاد کرده است، به‌طوری‌که عامل رکود و یا گاهی منحل شدن مؤسسات قرآنی را باید در نبود اعتبارات کافی برای ادامه فعالیت‌ها جست‌وجو کرد.

 

وی ادامه داد: لازمه پیشبرد اهداف فرهنگی، فراهم بودن زمینه‌های لازم و پشتیبانی مالی است، ولی مؤسسات قرآنی نه از جانب دولت حمایت کافی می‌شوند و نه از جانب مردم.

 

هراتی اضافه کرد: اگر بسیاری از خانواده‌ها همان‌قدر که برای کلاس‌های هنری فرزندان‌شان وقت و هزینه صرف می‌کنند به فراگیری آموزه‌های قرآنی نیز همت می‌کردند، قطعاً هم فعالیت مؤسسات قرآنی رونق بیشتری می‌گرفت و هم بسیاری از آسیب‌های اجتماعی به‌واسطه سالم‌سازی اوقات فراغت جوانان برطرف می‌شد.

 

این قاری ممتاز کشوری خاطرنشان کرد: گاهی اظهارنظرهایی صورت می‌گیرد مبنی بر اینکه «کار قرآنی نیاز به حمایت مادی ندارد» ولی بدون بودجه امکان ندارد فرآیندهای فرهنگی که زمان‌بر نیز هستند به نتیجه برسند.

 

وی افزود: موازی‌کاری با اتلاف بودجه، بزرگ‌ترین ضربه را به جامعه قرآنی می‌زند؛ لذا باید تمام نهادهایی که متولی فعالیت‌های قرآنی هستند جهت انسجام‌بخشی و هدفمندی برنامه‌ها مدیریت و نظارت بر امور قرآنی را به یک نهاد واگذار کنند.