" حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی " در نماز جمعه این هفته عنوان کرد :در روز 22 بهمن مردم با حضور پرشور خود مشت محکمی بر دهان استکبار کوبیدند و ملت ایران جواب یاوه گویی های غرب را داد.
وی در ادامه افزود : مذاکره با آمریکا باز کردن باب توقعات و طلبکاری های اوباما را به دنبال خواهد داشت آمریکایی که حتی نظرات مجامع جهانی را قبول ندارد و فقط به دنبال تضعیف اقتدار ایران است.
امام جمعه صحنه ضمن اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: در مذاکره با مستکبر سلطه گر عهد شکنی که با اصل وجود جمهوری اسلامی دشمن است ، به چه نقطه مشترکی می توان رسید!!! گفت: مشکل ما با آمریکا خوی استکباری و دخالت کردن او در همه چیز است. برخلاف این ظاهر شیک ، می بینیم در گوانتانامو ، در ابود غٌریب ، عراق ، افغانستان و ... در این زورگویی ها و بمباران ها چه می کنند!
حجت الاسلام زارعی با بیان اینکه نمی شود با مذاکره طعمه از دهان گرگ گرفت گفت: در مذاکره باید طرفین یکدیگر را قبول داشته باشند ولی هنگامی که طرف مقابل اصلا شما را قبول ندارد و سعی در ریشه کن کردن اصل جود شما را دارد نمیتوان نام این را مذاکره گذاشت.
