به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در دومین روز از سفر آیتالله آملیلاریجانی به کرمانشاه نمایندگانی از سوی وی به شهرستانهای مختلف این استان سفر کرده و از نزدیک در جریان وضعیت دستگاه قضایی آن شهرستانها قرار میگیرند.
بر این اساس، کهزادی معاون اداری مالی قوه قضاییه به شهرستان اسلامآبادغرب، حجتالاسلام والمسلمین حصاری معاون قضایی قوه قضاییه به شهرستان گیلانغرب، حجتالاسلام و المسلمین صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه به شهرستان کنگاور، اسماعیلی رییس سازمان زندانهای کشور به شهرستان پاوه، حجتالاسلام رازینی معاون حقوقی قوه قضاییه به شهرستان سرپل ذهاب و حجتالاسلام و المسلمین بهرامی رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح به شهرستان قصرشیرین سفر خواهند کرد.
همچنین حجتالاسلام و المسلمین منتظری رییس دیوان عدالت اداری به شهرستان سنقر و کلیایی، حجتالاسلام و المسلمین صدرحسینی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به شهرستان صحنه، سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور به شهرستان ثلاث باباجانی، جهانگیر بازرس ویژه رییس قوه قضاییه به شهرستانهای جوانرود و روانسر و تویسرکانی رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به شهرستان دالاهو سفر خواهند داشت
