پایگاه خبری تحلیلی امروله07:34 - 1392/12/12

تقلید کورکورانه از غرب بزرگترین تهدید برای جوانان کشور

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان گفت: تقلید کورکورانه از غرب بزرگترین تهدید برای جوانان کشورمان است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه لرستان، حجت‎الاسلام مهدی مستاجران در کمیسیون آسیب‎ها و تهدیدهای همایش جوانان مساجد و محلات لرستان که توسط مجمع مشورتی جوانان نماینده ولی فقیه در استان و به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: بنابر مطالعات صورت گرفته تقلید کورکورانه از غرب بزرگترین تهدیدی است که جوانان کشورمان را تهدید می‎کند.

 

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ اسلامی - ایرانی را باید در برابر فرهنگ غربی تقویت کنیم، افزود: امروز بار سنگین فرهنگ غرب که مبتنی بر فرهنگ لیبرال سرمایه‎داری است یک بار منفی است، از این رو باید با آن مقابله کنیم.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: بنابر آموزه‎های اسلامی می‎توانیم از نکات مثبت فرهنگ بیگانه استفاده کنیم، بنابراین ما با فرهنگ بیگانه سر ستیز نداریم.

 

مستاجران خاطرنشان کرد: نگاه به دیگران و عدم خودباوری باعث می‎شود که همواره دنباله‎روی دیگران باشیم.