لازانیا فلورِنتین
تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی: 50 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه در حرارت 375 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 340 گرم سوسیس
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• 350 گرم گوجه فرنگی خرد شده
• سس گوجه فرنگی
• دو قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• 6 ورقه لازانیا
• یک عدد تخم مرغ هم زده
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 3/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 285 گرم اسفناج ریز شده
• 225 گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ، سوسیس و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را بگیرید. گوجه فرنگی و ادویه لازانیا را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب بیاندازد و قُل بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش بپزد تا یک سس غلیظ به دست باید.
3. در همین زمان، ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، پنیر خامه ای و ¼ پیمانه پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. در انتها اسفناج را اضافه کنید.
4. کف یک ظرف مستطیل شکل را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. نیمی از مخلوط را روی آن بریزید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در انتها پنیر پارمسان را اضافه کنید.
5. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 20 دقیقه سرد شود. آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 475
• چربی: 29 گرم
• کلسترول: 111 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 14 گرم
• کربوهیدرات: 28 گرم
• فیبر: 2 گرم
• چربی اشباع نشده: 10 گرم
• پروتئین: 25 گرم
• سدیم: 876 میلی گرم
لازانیا سبزیجات
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 10 ورقه لازانیا
• دو عدد تخم مرغ
• دو پیمانه پنیر خامه ای
• 425 گرم پنیر ریکوتا
• 2 قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک پیمانه پیاز ریز شده
• 4 حبه شیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آرد سفید
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1 و ¼ پیمانه شیر
• 280 گرم اسفناج خرد شده
• 280 گرم بروکلی خرد شده
• یک پیمانه هویج رنده شده
• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 225 گرم پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
1. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا و ادویه لازانیا را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
3. در یک تابه بزرگ، قارچ ها، پیاز و سیر را تفت دهید تا برشته شوند. آرد و فلفل و سپس شیر را اضافه کنید. تا زمانی آن را بپزید تا قُل بخورد و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. اسفناج، بروکلی، هویج و نصف پیمانه پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.
4. کف ظرف مستطیلی را روغن بزنید، یک لایه لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط پنیر خامه ای، سپس یک سوم مخلوط سبزیجات و یکسوم پنیر موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
5. بدون اینکه روی لازانیا را بپوشانید، آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
6. آن را به 12 قسمت تقسیم کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 322
• چربی: 15 گرم
• کلسترول: 78 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 8 گرم
• کربوهیدرات: 25 گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: 22 گرم
• ویتامین A: 5199
• ویتامین C: 14 میلی گرم
• سدیم: 388 میلی گرم
• پتاسیم: 373 میلی گرم
• آهن: 2 میلی گرم
لازانیا لوبیا سیاه
تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 9 ورقه لازانیا
• 425 گرم لوبیا سیاه پخته و آبکش شده
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• نصف پیمانه فلفل سبز شیرین ریز شده
• 2 حبه سیر رنده شده
• 425 گرم سس گوجه فرنگی
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• 340 گرم پنیر لور (یا پنیر خامه ای)
• ¼ پیمانه خامه ترش
• گوجه فرنگی خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
1. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. نیمی از لوبیاهای پخته شده را له کنید.
2. در تابه بزرگی پیاز، فلفل سبز شیرین و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. پوره لوبیا و لوبیاهای پخته شده، سس گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
3. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید. یک لایه ورقه لازانیا بچینید. روی آنها یکسوم از مخلوط لوبیا را بریزید. یکسوم مخلوط پنیر را روی آن بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
4. آن را در حرارت 350 درجه فارنهایت در فر به مدت 40 تا 45 بپزید. سپس باقی مانده پنیر را روی آن بپاشید. پیش از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود. در صورت تمایل، روی آن را با برگ های گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 340
• چربی: 8 گرم
• کلسترول: 25 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 5 گرم
• کربوهیدرات: 49 گرم
• فیبر: 8 گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: 21 گرم
• ویتامین A: 216
• ویتامین C: 18 میلی گرم
• سدیم: 589 میلی گرم
• آهن: 4 میلی گرم
لازانیا سِزار مرغ
تعداد: 9 نفر
زمان آماده سازی: 35 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه در حرارت 325 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 9 ورقه لازانیا
• 280 گرم سس آلفردو*
• 3 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
• 3 پیمانه سینه مرغ پخته و خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
• 280 گرم اسفناج ریز شده
• یک پیمانه فلفل قرمز کبابی و خرد شده
• ¾ پیمانه پنیر موزارلا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ، سس آلفردو، آب لیمو و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مرغ، اسفناج و فلفل قرمز شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.
2. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط مرغ را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر قرار دهید. روی آن را بر دارید و پنیر را روی آن بپاشید. بدون اینکه روی ظرف را بپوشانید حدود 5 دقیقه دیگر آن را بپزید تا پنیرها آب شوند. پیش از سرو حدود 15 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
ارزش غذایی
• کالری: 268
• چربی: 10 گرم
• کلسترول: 68 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 6 گرم
• کربوهیدرات: 20 گرم
• فیبر: 2 گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: 24 گرم
• ویتامین A: 2381
• ویتامین C: 49 میلی گرم
• سدیم: 557 میلی گرم
• پتاسیم: 192 میلی گرم
• کلسیم: 212 میلی گرم
• آهن: 1 میلی گرم
لازانیا کدو حلوایی
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: یک ساعت
زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 12 ورقه لازانیا
• 450 گرم قارچ خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 12 ورقه بیکن
• 1.5 پیمانه پیاز خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی
• 425 گرم کدو حلوایی
• ¾ پیمانه شیر پرچرب
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری سرکه سیب
• 3/4 قاشق چایخوری نمک
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 450 گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه
1. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. بیکن ها را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.
2. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یکسوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یکسوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در 400 درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.
ارزش غذایی
• کالری: 435
• چربی: 25 گرم
• کلسترول: 64 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 13 گرم
• کربوهیدرات: 27 گرم
• فیبر: 3 گرم
• پروتئین: 24 گرم
• ویتامین A: 11224
• ویتامین C: 4 میلی گرم
• سدیم: 806 میلی گرم
• پتاسیم: 435 میلی گرم
• کلسیم: 555 میلی گرم
• آهن: 2 میلی گرم
*طرز تهیه سس آلفردو
در یک قابلمه متوسط، 50 کره را روی حرارت آب کنید. 200 گرم خامه پرچرب، نمک، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا بجوشند. حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا تقریبا سفت شود. از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده را به آن اضافه کنید.
تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی: 50 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه در حرارت 375 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 340 گرم سوسیس
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• 350 گرم گوجه فرنگی خرد شده
• سس گوجه فرنگی
• دو قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• 6 ورقه لازانیا
• یک عدد تخم مرغ هم زده
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 3/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 285 گرم اسفناج ریز شده
• 225 گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ، سوسیس و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را بگیرید. گوجه فرنگی و ادویه لازانیا را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب بیاندازد و قُل بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش بپزد تا یک سس غلیظ به دست باید.
3. در همین زمان، ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، پنیر خامه ای و ¼ پیمانه پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. در انتها اسفناج را اضافه کنید.
4. کف یک ظرف مستطیل شکل را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. نیمی از مخلوط را روی آن بریزید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در انتها پنیر پارمسان را اضافه کنید.
5. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 20 دقیقه سرد شود. آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 475
• چربی: 29 گرم
• کلسترول: 111 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 14 گرم
• کربوهیدرات: 28 گرم
• فیبر: 2 گرم
• چربی اشباع نشده: 10 گرم
• پروتئین: 25 گرم
• سدیم: 876 میلی گرم
لازانیا سبزیجات
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 10 ورقه لازانیا
• دو عدد تخم مرغ
• دو پیمانه پنیر خامه ای
• 425 گرم پنیر ریکوتا
• 2 قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک پیمانه پیاز ریز شده
• 4 حبه شیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آرد سفید
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1 و ¼ پیمانه شیر
• 280 گرم اسفناج خرد شده
• 280 گرم بروکلی خرد شده
• یک پیمانه هویج رنده شده
• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 225 گرم پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
1. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید.
2. در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا و ادویه لازانیا را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
3. در یک تابه بزرگ، قارچ ها، پیاز و سیر را تفت دهید تا برشته شوند. آرد و فلفل و سپس شیر را اضافه کنید. تا زمانی آن را بپزید تا قُل بخورد و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. اسفناج، بروکلی، هویج و نصف پیمانه پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.
4. کف ظرف مستطیلی را روغن بزنید، یک لایه لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط پنیر خامه ای، سپس یک سوم مخلوط سبزیجات و یکسوم پنیر موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
5. بدون اینکه روی لازانیا را بپوشانید، آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
6. آن را به 12 قسمت تقسیم کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 322
• چربی: 15 گرم
• کلسترول: 78 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 8 گرم
• کربوهیدرات: 25 گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: 22 گرم
• ویتامین A: 5199
• ویتامین C: 14 میلی گرم
• سدیم: 388 میلی گرم
• پتاسیم: 373 میلی گرم
• آهن: 2 میلی گرم
لازانیا لوبیا سیاه
تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 9 ورقه لازانیا
• 425 گرم لوبیا سیاه پخته و آبکش شده
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• نصف پیمانه فلفل سبز شیرین ریز شده
• 2 حبه سیر رنده شده
• 425 گرم سس گوجه فرنگی
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• 340 گرم پنیر لور (یا پنیر خامه ای)
• ¼ پیمانه خامه ترش
• گوجه فرنگی خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
1. ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. نیمی از لوبیاهای پخته شده را له کنید.
2. در تابه بزرگی پیاز، فلفل سبز شیرین و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. پوره لوبیا و لوبیاهای پخته شده، سس گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
3. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید. یک لایه ورقه لازانیا بچینید. روی آنها یکسوم از مخلوط لوبیا را بریزید. یکسوم مخلوط پنیر را روی آن بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
4. آن را در حرارت 350 درجه فارنهایت در فر به مدت 40 تا 45 بپزید. سپس باقی مانده پنیر را روی آن بپاشید. پیش از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود. در صورت تمایل، روی آن را با برگ های گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 340
• چربی: 8 گرم
• کلسترول: 25 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 5 گرم
• کربوهیدرات: 49 گرم
• فیبر: 8 گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: 21 گرم
• ویتامین A: 216
• ویتامین C: 18 میلی گرم
• سدیم: 589 میلی گرم
• آهن: 4 میلی گرم
لازانیا سِزار مرغ
تعداد: 9 نفر
زمان آماده سازی: 35 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه در حرارت 325 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 9 ورقه لازانیا
• 280 گرم سس آلفردو*
• 3 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
• 3 پیمانه سینه مرغ پخته و خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
• 280 گرم اسفناج ریز شده
• یک پیمانه فلفل قرمز کبابی و خرد شده
• ¾ پیمانه پنیر موزارلا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ، سس آلفردو، آب لیمو و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مرغ، اسفناج و فلفل قرمز شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.
2. کف یک ظرف مستطیلی را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط مرغ را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر قرار دهید. روی آن را بر دارید و پنیر را روی آن بپاشید. بدون اینکه روی ظرف را بپوشانید حدود 5 دقیقه دیگر آن را بپزید تا پنیرها آب شوند. پیش از سرو حدود 15 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
ارزش غذایی
• کالری: 268
• چربی: 10 گرم
• کلسترول: 68 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 6 گرم
• کربوهیدرات: 20 گرم
• فیبر: 2 گرم
• چربی اشباع نشده: 5 گرم
• پروتئین: 24 گرم
• ویتامین A: 2381
• ویتامین C: 49 میلی گرم
• سدیم: 557 میلی گرم
• پتاسیم: 192 میلی گرم
• کلسیم: 212 میلی گرم
• آهن: 1 میلی گرم
لازانیا کدو حلوایی
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: یک ساعت
زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت
مواد لازم
• 12 ورقه لازانیا
• 450 گرم قارچ خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 12 ورقه بیکن
• 1.5 پیمانه پیاز خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی
• 425 گرم کدو حلوایی
• ¾ پیمانه شیر پرچرب
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری سرکه سیب
• 3/4 قاشق چایخوری نمک
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 450 گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه
1. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. بیکن ها را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.
2. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یکسوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یکسوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در 400 درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.
ارزش غذایی
• کالری: 435
• چربی: 25 گرم
• کلسترول: 64 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 13 گرم
• کربوهیدرات: 27 گرم
• فیبر: 3 گرم
• پروتئین: 24 گرم
• ویتامین A: 11224
• ویتامین C: 4 میلی گرم
• سدیم: 806 میلی گرم
• پتاسیم: 435 میلی گرم
• کلسیم: 555 میلی گرم
• آهن: 2 میلی گرم
*طرز تهیه سس آلفردو
در یک قابلمه متوسط، 50 کره را روی حرارت آب کنید. 200 گرم خامه پرچرب، نمک، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا بجوشند. حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا تقریبا سفت شود. از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده را به آن اضافه کنید.