به گزارشامروله، غلامرضا میری با بیان اینکه قیمت زعفران در بازار از ۱۶ فروردین به بعد بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته است، اظهار داشت: این روند معمول هر سال است، چرا که کشاورزان پیش از این محصول خود را فروخته و نیاز مالیشان تأمین شده است، بنابراین در این ایام تمایل چندانی به عرضه زعفران به بازار ندارند.
وی افزود: در صورتی که عرضه طلای سرخ به بازار زیاد شود، احتمال تعدیل شدن قیمتها وجود دارد، چون بازار داخلی و همچنین صادراتی زعفران در حال حاضر رونق چندانی ندارد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران با بیان اینکه در ماههای شعبان و رمضان مصرف طلای سرخ در کشورهای حوزه خلیجفارس بالا میرود، ادامه داد: علاوه بر این، در آستانه ماه مبارک رمضان مصرف داخلی این کالا نیز افزایش پیدا میکند، بنابراین احتمال خروج بازار از رکود وجود دارد.
میری، قیمت هر کیلوگرم زعفران را حداقل پنج میلیون و ۵۰۰ و حداکثر هفت میلیون تومان اعلام کرد و اظهارداشت: قبل از ۱۶ فروردین ماه، نرخهای مذکور بین پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است.