پایگاه خبری تحلیلی امروله11:07 - 1395/03/03
امام جمعه شهرستان صحنه:

فتح خرمشهر با دست خالی و در سخت ترین شرایط ممکن صورت گرفت

پایگاه خبری امروله : امام جمعه شهرستان صحنه گفت : متاسفانه برخی از سیاست مداران ما ذلیلانه با دشمنان ما برخورد می کنند که این موضوع بی توجهی کردن به خون شهداء و دستاورد های انقلاب است

به گزارشامروله، حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی در صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی که به مناسبت سوم خرداد برگزار شده بود عنوان کرد : با وجود  اینکه سی و چند سال از حماسه آزاد سازی خرمشهر می گذرد ولی کماکان توطئه های دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد.

 

وی ادامه داد : فتح خرمشهر با دست خالی و در سخت ترین شرایط ممکن صورت گرفت که در این عملیات تمام نیروهای نظامی و شبه نظامی سنگ تمام گذاشتند.

 

حجت الاسلام زارعی با اشاره به اینکه عملیات بیت المقدس حماسه ای بود که خود غربی ها به آن اعتراف کردند تصریح کرد : عملیات روانی همیشه علیه ایران بود اما وقتی خلاف تلاش های آنان ثابت شد همیشه به عظمت مردم ایران اعتراف کردند.

 

امام جمعه شهرستان صحنه در پایان گفت : متاسفانه برخی از سیاست مداران ما ذلیلانه با دشمنان ما برخورد می کنند که این موضوع بی توجهی کردن به خون شهداء و دستاورد های انقلاب است.