پایگاه خبری تحلیلی امروله10:01 - 1395/03/12
امام جمعه شهرستان صحنه:

شبکه های اجتماعی باعث بلوغ زودرس کودکان جامعه شده است

پایگاه خبری امروله : امام جمعه شهرستان صحنه گفت : با وجود اینترنت ، شبکه های اجتماعی گوناگون و انفجار اطلاعات در عصر کنونی کودکان دچار بلوغ زودرس شده اند که برنامه ریزی در این حوزه بسیار با اهمیت است.

به گزارشامروله، " حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی " در جسله ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان صحنه با اشاره به آیات قران کریم در خصوص امر به معروف و نهی از منکر گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر بارها در قرآن کریم و هم طراز با سایر فریضه ها از قبیل نماز، زکات و روزه آمده که حاکی از اهمیت و ضرورت این فریضه الهی است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ما باید مباحث فرهنگی را در شهرستان خود بومی سازی کینم تا بتوانیم بهترین نتیجه را بدست آوریم تصریح کرد : ناهنجاری های جامعه باید شناسایی شود تا اقدامات حساب شده و دقیق انجام گیرد.

 

 

 

حجت الاسلام والمسلمین زارعی خاطر نشان کرد : با وجود اینترنت ، شبکه های اجتماعی گوناگون و انفجار اطلاعات در عصر کنونی کودکان دچار بلوغ زودرس شده اند که برنامه ریزی در این حوزه بسیار با اهمیت است.

 

امام جمعه شهرستان صحنه در پایان گفت : اگر ما اوقات فراغت کودکان و نوجوانان را به صورت دقیق و حساب شده پر کنیم میتوان از بسیاری ناهنجاری آنان مقابله کنیم.