" حجت الاسلام والمسلمین سیف اله سبزی " در گفتگو باامروله، عنوان کرد : به همت هیئت امناء و هیئات مذهبی روستاهای شهرستانهای صحنه، تعداد ۸ زیارتگاه و امامزاده این شهرستان غبارروبی و عطرافشانی شدند.
وی ادامه داد : امامزاده و بقاع متبرکه در روستاهای حجت آباد، کندوله، بالاجوب، پریان، گروس علیا، طاهرآباد، سیدشهاب و شیرخان از جمله مکان هایی بودند که این طرح در محوطه داخلی و خارجی آنان انجام شد.
حجت الاسلام سبزی خاطر نشان کرد : بقعه های متبرکه از مکان های معنوی است که به برکت این مکان ها، نسل به نسل محبت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در دل مردم بیشترمی شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان صحنه در پایان گفت: وجود بقعه های متبرکه برای جامعه اسلامی با برکات فراوانی از جهات مختلف معنوی، دینی، اخلاقی و حتی مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی همراه است.
