به گزارشامروله، با حضور خادمان حرم رضوی و جمع کثیری از مردم و مسئولین ادارات شهر صحنه ، طی مراسمی پرچم میدان امام رضا(ع) این شهر تعویض شد.
در حاشیه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی در گفتگو با امروله عنوان کرد : امام رضا (ع) متعلق به همه مردم است و تمامی شیعیان از برکات و لطف این امام همام بهرمند هستند.
وی ادامه داد : مقبره شریف امام هشتم در ایران از برکات و الطاف الهی است و نصب پرچم در میدان امام رضا (ع) صحنه نیز از عنایات خاص این امام بزرگوار است.
امام رضا(ع) به عنوان اسوه ی کانون مهر و عاطفه نسبت به بندگان خدا بود، ایشان در جایی که مربوط به شخص خودشان بود بزرگترین گذشت ها، عالی ترین ایثارها و بیشترین محبت را نسبت به دیگران داشتند، به طوری که اگر فردی حتی کوچکترین خدمتی برای امام رضا(ع) انجام می داد ایشان نهایت تشکر و قدردانی را به جا می آورد و حتما لطف آن فرد را جبران می نمودند.
