پایگاه خبری تحلیلی امروله03:58 - 1395/06/06
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه :

بیش از 40 نفر از خدمات کاروان سلامت جمعیت هلال احمر صحنه بهره مند شدند +تصویر

پایگاه خبری امروله : رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه گفت : بیش از 40 نفر از روستاییان کهریز و کلان این شهرستان از خدمات کاروان سلامت شامل پزشک و داروی رایگان بهره مند شدند.

" اکبر عیوضی "در گفتگو باامروله، عنوان کرد : جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه به مناسبت گرامیداشت هفته دولت برنامه های بسیاری را در نظر گرفته است و طول این هفته آنها را برگزار خواهد کرد.

 

وی ادامه داد : یکی از فعالیت های این جمعیت با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه اعزام کاروان سلامت به مناطق محروم بود که طی آن بیش از 40 نفر از روستاییان کهریز و کلان از خدماتی شامل پزشک ، داروی رایگان و ... بهره مند شدند.

 

عیوضی خاطر نشان کرد : جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه در طول سال و به مناسبت های مختلف اقدام به اعزام کاروان سلامت می نماید و محرومیت زدایی مناطق دور افتاده را یکی از اولویت های خود قرار داده است.

 

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان صحنه در پایان گفت : برپایی همایش پیاده روی، دعای پرفیض زیارت عاشورا ، غبار روبی مزار شهدای این شهرستان و ... توسط داوطلبان از جمله برنامه های برگزار شده از ابتدای هفته دولت تا کنون می باشد.