به گزارشامروله، به نقل از بازی دراز، همزمان با آغاز هفته گرامیداشت نیروی انتظامی، مراسم صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان سرپل ذهاب با حضور فرماندار، جمعی از مسئولین و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد.
جهانبخش حیدری در این مراسم ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: امنیت و آرامشی که امروز در کشور وجود دارد نتیجه همکاری مردم با نیروهای انتظامی است.
فرماندار شهرستانسرپل ذهاب افزود: نیروی انتظامی نیرویی اطمینان بخش، حصاری امن و بازویی پرتوان برای جامعه است، لذا جایگاه ویژه ناجا در جمهوری اسلامی آن را از دیگر پلیسهای جهان متمایز ساخته و در عین حال این نیرو از محبوبیت خاصی در بین مردم برخوردار است.
وی اظهار داشت: نیروهای مسلح در جبهه های نورعلیه ظلمت با همراهی سیل خروشان ملت از ایران اسلامی دفاع و با پیروزی در این دوران درسی به سلطه گران دادند که دیگر جرأت نداشته باشند، با چشم طمع به خاک این مرز و بوم نگاه کند.

در ادامه این مراسم فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپلذهاب نیز ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی خاطر نشان شد: امنیت و آرامشی که امروز در کشور وجود دارد نتیجه همکاری مردم با نیروهای انتظامی است.
سرهنگ محمدرضا یاری افزود: تاکنون در برقرای امنیت جامعه تمام دستگاه های دولتی پشتیبان و همراه نیروی انتظامی بوده اند و زین پس نیز نیازمند همکاری تمام دستگاه های دولتی با نیروی ناجا خواهیم بود.

وی تصریح کرد: برخورد با متخلفان، مخلان نظم و امنیت و برقراری نظم و ایجاد امنیت و آرامش در جامعه از وظایف پلیس خدمتگذار است که در این راستا نیروی انتظامی با همه توان فعالیت می کند.
یاری با اشاره به عملکرد نیروی انتظامی در 6 ماهه اخیر گفت: در6 ماهه نخست سالجاری در زمینه سرق ، روند کاهشی 17 درصدی داشته و در دو ماهه اخیر این روند کاهشی به 50 درصد رسیده است همچنین در زمینه کشفیات مواد مخدر و مبارزه با قاچاق کالا نیز افزایش قابل توجهی داشته ایم.
گفتنی است در پایان این مراسم از خانواده شهدای نیروی انتظامی ، کارمندان نمونه و نیروهای ساعی انتظامی تجلیل شد.




