پایگاه خبری تحلیلی امروله19:33 - 1395/11/18
حسن سلیمانی:

بودجه ی استان کرمانشاه از 535 میلیارد تومان به 880میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است

پایگاه خبری امروله : رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت : بودجه ی استان کرمانشاه از 535 میلیارد تومان به 880میلیارد تومان افزایش پیدا کرده که مبلغ 350میلیارد نسبت به دوره قبل بیشتر است .

به گزارشامروله، حاج حسن سلیمانی در حاشیه برگزاری جشن انقلاب شهرستان صحنه ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر گفت : در جلسه ی کمیته ی برنامه ریزی که امروز در فرمانداری شهرستان صحنه برگزار شد 11 مدیر کل از استان حضور داشتند و در این جلسه سعی شد مبانی اساسی توسعه ساختاری و زیربنایی شهرستان مورد بحث و گفت و گو قرار بگیرد و تلاش کردیم بسیاری از مشکلات  شهرستان را حدالمقدور مرتفع سازیم.

 

نماینده مردم شهرستان های سنقر، صحنه ، هرسین و کنگاور در مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد : تمام تلاش ما در زمینه ی برنامه و بودجه این است که به نحوی عمل کنیم که سهم شهرستان و استان از بودجه ی ملی تامین شود و در این زمینه توانستیم بودجه ی استان کرمانشاه را از 535 میلیارد تومان به 880میلیارد تومان افزایش پیدا کرده که مبلغ 350میلیارد نسبت به دوره قبل بیشتر است ؛ که این مبلغ برای توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی قابل توجه است.

 

 

سلیمانی خاطر نشان کرد : همچنین تسهیلات امکانات مورد نیاز در بخش های مختلف کار آفرینی اعم از : صنعتی ، کشاورزی ، خدمات رسانی و... دیده شد.

 

وی در پایان بیان کرد : امیدواریم بتوانیم سهم شهرستان ها را متناسب با طرح هایی که به تصویب می رسانند از بخش های فنی اعتباری ، عمرانی و بخش تسهیلاتی در ابعاد و رشته های مختلف تامین کنیم تا بتوانیم شاهد بالندگی شهرستان ها با استفاده از فکر و دانش باشیم .