پایگاه خبری تحلیلی امروله08:20 - 1396/02/17
با حضور امام جمعه کرمانشاه صورت گرفت؛

افتتاح 6 واحد استادسرا و ساختمان حوزه علمیه خواهران گیلان غرب + تصاویر

مرصاد نیوز: صبح امروز و با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه 6 باب استادسرا و ساختمان حوزه علمیه خواهران در گیلان غرب افتتاح شد .

به گزارشامروله، به نقل از مطلع الفجر،صبح امروز و با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و مسئولان ادارات شهرستان گیلان غرب 6 باب استادسرا و ساختمان حوزه علمیه خواهران در این شهر افتتاح شد.

 

در این مراسمات امام جمعه گیلانغرب در گفتگو بامطلع الفجر در خصوص طرح های یاد شده اظهار داشت: با حضور حضرت آیت الله  علما امروز 6 واحد  استاد سرا  در حوزه علمیه برادران  به مساحت کلی مجموعه هر واحد 360 متر مربع و مساحت اصلی 95 متر مربع  با اعتبار  1 میلیارد و 300 میلیون تومان  افتتاح شد.

 

حجت الاسلام محمد طه مهری در ادامه در خصوص بستر تامین اعتبار این طرح  تصریح کرد: اعتبارات هزینه شده برای این استاد سرا ها از محل  مصوبات سفر پر برکت مقام معظم رهبری تامین شده است.

 

وی ابراز داشت: همچنین امروز ساختمان  حوزه علمیه خواهران با دستان مبارک نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه افتتاح شد، این واحد  در زیر بنای  کلی 1400 متر مربع  و در سه طبقه  که از سال 94 کار اجرایی ان اغاز و  اکنون افتتاح شد.

 

حجت الاسلام مهری گفت: در مجموع برای ساخت ساختمان 3 طبقه حوزه علمیه خواهران1 میلیاد هزینه شد که اعتبار آن از محل اعتبارات شورای عالی حوزه علمیه و مرکز عمران حوزه های علمیه  خواهران تامین شد.

 

در ادامه این سفر یک روزه نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه کرمانشاه از مزار مطهر شهدا بازدید و ضمن ادای احترام به شهدای والا مقام در اولین همایش ائمه جمعه استان که در گیلان غرب برگزار شد شرکت کرد.