به گزارشامروله، به نقل از اسپوتنیک، «انور ژایناکوف» (Anuar Zhainakov) سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان امروز پنجشنبه اعلام کرد که دور جدید مذاکرات آستانه با هدف حل بحران در سوریه که قرار بود ۱۲ و ۱۳ ژوئن (۲۲ و ۲۳ خردادماه) برگزار شود، متوقف شده است.
سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان در این باره اعلام کرد: بنا بر اطلاعاتی که از کشورهای متضمن فرایند آستانه به دست آورده ایم، نمایندگان ترکیه، ایران و روسیه به نشست های کارشناسی در پایتخت های متبوع خود در روزها و هفته های آینده با هدف بررسی مسائل مربوط به توافقات پیشین در خصوص ۴ منطقه کاهش تنش و دیگر موضوعات در راستای تقویت نظام آتش بس ادامه می دهند.
«انور ژایناکوف» در پاسخ به این سؤال که آیا مذاکرات ۱۲ و ۱۳ ژوئن به تعویق افتاده است، گفت: بله. کشورهای متضمن آتش بس به طرف قزاقستانی درباره چارچوب زمانی، سطح، شرکت کنندگان و دستورکار نشست آتی که با توافق طرفین حاصل خواهد شد، اطلاع رسانی خواهند کرد.
