به گزارشامروله، عصر امروز چهارشنبه با حضور مسئولین کشوری و لشکری در شهر پاوه، از کتاب ماموستا رونمایی شد.
موضوع کتاب «ماموستا» خاطرات ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه اهل سنت شهر پاوه است.
ماموستا ملا قادر قادری از جمله کسانی است که در دوران شکستن حصر پاوه، مجاهدت های فراوانی را انجام داد.
چندی پیش ماموستا قادری این کتاب را به رهبر معظم انقلاب اهدا کرده بود.
دشمن پس از ۳۸ سال از انقلاب هنوز با ما آتش بس نکرده است
ماموستا ملا قادر قادری عصر امروز چهارشنبه در مراسم رونمایی از کتاب «ماموستا» که در یادمان شهدای پاوه برگزار شد، قرآن کریم به پیامبر (ص) میفرماید ای پیامبر شما قصه های گذشتگان و آن چه که در گذشته اتفاق افتاده و آثارش باقی مانده است را برای نسل حاضر بیان کن، امید است که نسل حاضر درس عبرت بگیرند.
ماموستا ملا قادر قادری با بیان اینکه شهرستان پاوه دارای پنج شهر می باشد، گفت: این شهرستان ۶۵۰ شهید در راه انقلاب و امنیت ایران و همراهی با نظام تقدیم کرده است.
وی با اشاره به خاطراتی از حماسه ۲۶ مرداد پاوه گفت: شب ۲۵ مرداد ۵۸ شب رعب بود، در روز ۲۶ مرداد بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران با اعلام پیام نجات، دلسوزی و حمایت خود از مردم این منطقه، حصر پاوه شکسته شد.
ماموستا قادری تعداد شهدای این حماسه را بیش از ۴۰ نفر عنوان کرد و گفت: حضور ما هم امروز در این مکان و در جوار شهدای این حادثه، حقیقتا با هدف تجلیل و گرامی داشت یاد و خاطره آن بزرگواران است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: هر قومی اگر تاریخ نداشته باشند مرده است و اگر تاریخ هر قومی درست تحلیل و یا نقل نشود، امانت داری آن قوم حفظ نشده و سابقین هم به صورت مطلوب معرفی نشده اند.
امام جمعه پاوه با بیان اینکه این مراسم، مراسم شب خاطره و قصه گویی است که اگر این خاطرات نباشد قومی مرده هستیم، گفت: در این مملکت پس از ۳۸ سال از وقوع انقلاب، هنوز جنگ با ما تمام نشده است و هنوز دشمن با ما اعلام آتش بس نکرده است اما ما در طول این سالها در کنار هم ایستاده و وحدت داشته ایم.
ماموستا قادری با اشاره به چگونگی شهادت شهید حججی تصریح کرد: این اقدام با کدام الله اکبر صورت می گیرد، هر مسجدی مسجد نیست و هر الله اکبری، هم الله اکبر نیست و بلکه تبیین این دو کلمه هم بر عهده ما روحانیون است .
وی در پایان گفت: این کتاب به طور کلی در دفاع از اسلام، دفاع از انقلاب، دفاع از مردم و دفاع از رهبری و در طی سه سال و با زحمات نویسنده آن جناب آقای علی رستمی تالیف شده است.
ملت ایران هویت و استقلال خود را در طول چهار دهه اثبات کردند
حمزه زاده قائم مقام حوزه هنری کشور، شامگاه چهارشنبه در مراسم رونمایی از کتاب ماموستا که در پاوه برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم مجموعه کتابهایی که در راستای حفظ ارزشهای انقلاب تدوین و تالیف شده، برای جوانان ما شرایطی را فراهم کنند که در این حوزه فعالیت داشته باشند و مملکت خود را سرافراز کنند.
قاسمی پور، مسئول دفتر ادبیات پایداری امور استان ها در تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: مردم ما در طول این ۴۰ سال با این رشادت های خود هویت و استقلال خود را به ثبت رسانده اند.
وی افزود: با این خصوصیات و ویژگیها صفحات تاریخ را اگر ورق می زنیم شاهد ایستادگی و جانفشانی و مقاومت و تلاشهایی هستیم که امروز باید یاد آن رشادت ها را گرامی بداریم.
قاسمی پور گفت: ماموستا ملا قادر قادری از شخصیت هایی است که در طول این ۴۰ سال جان و مال خود را به خطر انداخته و پای این انقلاب ایستاده و من از نزدیک شاهد تلاشهای ایشان بودم.
