به گزارشامروله، حجت الاسلام عسگری عصر امروز چهارشنبه در همایش گرامیداشت سالروز آزادسازی آزادگان که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: میهن اسلامی ما ۲۲۵ هزار شهید را تقدیم انقلاب کرده که ۵۰۰ شهید در کشور غریب هستند.
مدیر کل بنیاد شهید استان کرمانشاه شهدای غریب استان را ۵۰ شهید اعلام و عنوان کرد: بیست و ششم مرداد سالروز آزادی آزادگان و حماسه پاوه است که افتخاری بزرگ برای استان کرمانشاه است.
حجت الاسلام عسگری گفت: از ۴۲ هزار آزاده، ۳۶ هزار نفر رزمنده بودند که ۹۰ درصد آنان مجروح به اسارت دشمن درآمدند.
وی با گرامیداشت یاد شهید حججی که مجروح به اسارت دشمن درآمد افزود: این آزادگان در دوران اسارت عزت خود را حفظ کردند و سفیران خوبی در برابر دشمن بودند.
حجت الاسلام عسگری با اشاره به اینکه اسرا ولایتمدار و ولایت پذیر بودند گفت: ۵۰۰ شهید در دوره انقلاب اسلامی امان دشمن را نپذیرفتند.
وی با بیان اینکه آزادگان امام راحل(ره) را به اندازه قلبشان دوست داشتند افزود: ایشان نیز رزمندگان و اسرا را با خطاب فرزندان عزیزم خطاب قرار می داد.
مدیر کل بنیاد شهید استان کرمانشاه به ۷۳ شهید آزاده استان کرمانشاه اشاره کرد.
استقامت آزادگان به اسلام آبرو بخشید/ شهید حججی دنیا را تکان داد
آیت الله مصطفی علما عصر امروز چهارشنبه در همایش تجلیل از آزادگان که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: از هشت سال دفاع مقدس پدیده ای تازه به نام جمهوری اسلامی ظهور کرد که آزادگان از آن دفاع کردند
وی افزود: به طور کلی نه شرق و نه غرب واژه اسلام را بر نمی تابند و بنای آنان بر این بود که این نظام و حکومت را ساقط کنند.
آیت الله علما با اشاره به اینکه دشمن ۷۰ دولت برای ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی ایران مقابل ما ایستادند گفت: ملت ما در برابر دشمنان مثال زدنی و ماندگار در تاریخ بود.
وی با بیان اینکه ایران به عنوان یک قدرت بزرگ در خاورمیانه مطرح است افزود: به اذعان یکی از مشاوران رئیس جمهور آمریکا اگر داعش حفظ نشود ایران یک امپراتور می شود.
آیت الله علما با تاکید بر اینکه امروزه نیز ایران یک امپراتور اسلامی و روحانی است گفت: آزادگان در کنار ایستادگی سپاه سبب خاضع شدن صدام شدند به گونه ای که وی مجبور به پذیرش عهدنامه پاره شده شود.
وی با اشاره به اینکه اسارت آزادگان سبب پذیرش قرارداد الجزائر شد، افزود: از برجستگی های بازگشت آزادگان به کشور اسلام محوری و اخلاق محوری آنان بود.
آیت الله علما با بیان اینکه معظم له آزادگان را ذخایر بزرگ الهی دانسته که دنیا از اسارتشان درس گرفته، گفت: آزادگان بهترین دوره جوانی خود را در اسارت گذرانیدند اما چون با خدا معامله کردند ضرر نکرده اند.
وی با اشاره به اینکه حق آزادگان باید محفوظ بماند، افزود: محسن حججی ایران و دنیا را تکان داد و این از آثار و برکات شهادت و اسارت است.
شهیدان و آزادگان روی بشریت را در پیشگاه الهی سفید کردند
اسدالله رازانی عصر امروز چهارشنبه در همایش تجلیل از آزادگان که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی و حتی پیش از انقلاب، توطئه هایی برای نابودی انقلاب و اسلام از سوی دشمن طراحی شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه جهان استکبار از قرنها قبل، علیه اسلام توطئه داشته است، گفت: توطئه استکبار محدود به ده ها سال اخیر نیست بلکه به صدها سال پیش بازمی گردد.
رازانی تشکیل دولت صهیونیسم را یکی از این توطئه ها دانست و گفت: امروزه نیز توطئه ها برای تضعیف اسلام، تکه تکه کردن آن و بدنام کردن اسلام ادامه دارد.
وی افزود: بخشی از توطئه های دشمنان با طراحی جنگی که علیه ایران راه انداختند اجرایی شد که با وجود رهبری، مردم، نیروهای مسلح و رزمندگان نجات یافتیم.
رازانی گفت: ۱۳۰ هزار رزمنده کرمانشاهی در قالب گردان و یگانهای بسیج و سپاه ثبتنام کرده بودند در حالی که استان ما در آن زمان کمتر از یک میلیون و نیم جمعیت داشته است.
وی با اشاره به اینکه همه ملت در آن امتحان بزرگ حاضر بودند افزود: جانبازان، آزادگان و اسرا از آن امتحان بزرگ سربلند بیرون آمدند.
رازانی با گرامیداشت یاد شهید حججی، وی را آخرین آزاده خواند و گفت: شهیدان و آزادگان روی بشریت را در پیشگاه الهی سفید کردند.
