پایگاه خبری تحلیلی امروله10:38 - 1396/07/14
امام جمعه شهرستان صحنه :

برخی از سیاسیون کشور به خطوط قرمز نظام توجه ندارند / بارزانی با طناب پوسیده اسرائیل به داخل چاه می رود

پایگاه خبری امروله : امام جمعه شهرستان صحنه گفت : کاری که بارزانی می خواهد انجام بدهد تشکیل یک کشور شبیه اسرائیل می باشد که بر آن نژاد پرستی حاکم است.

به گزارشامروله، حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته عنوان کرد : اجتماع مردم در روز تاسوعا یک شروع خوبی بود که ان شاء الله در سال آینده به جای یک روز دو روز همه هیات ها در خیابان چهل متری حضور پیدا کنند.

 

وی ادامه داد : در کنسرتی که در فضای باز لاسوگاس ، پایتخت خوشگذران های امریکا برگزار شد ، یک شخص 64 ساله سفید پوست در هتلش به سمت مردم اقدام به تیر اندازی کرد و در گروهک تکفیری داعش مسئولیت این عمل را به عهده گرفتند ولی اف بی آ ای ادعا را رد کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی بابیان اینکه آمار جرم و جنایت در آمریکا نسبت به سایر کشور های توسه یافته بیشتر است خاطر نشان کرد : در روز 7 کودک و نوجوان آمریکایی قربانی به کار گیری سلاح گرم می شوند ، بنابراین کشوری که خودش این همه مشکل و خشونت دارد چگونه می تواند داعیه دار صلح و امنیت در سایر کشور باشد؟!!.

 

امام جمعه شهرستان صحنه گفت : ترامپ نیمه عاقل و دیوانه از نظر سیاسی بسیار ضعیف است و مسئولین کشور ما باید بدانند که با چه فردی و چه وضعیتی رو به رو هستند.

 

وی یادآور شد : در حاشیه مراسم یادبود آیت الله راستی کاشانی دو نفر از سران نظام در کنار یکی از سران فتنه نشستند ، برخی از سیاسیون ما تلاش موزیانه ای انجام می دهند و به دنبال کمرنگ کردن جریان فتنه هستند. جرم سران فتنه را انسان باید چند بار تکرار کند؟ این افراد باعث ریخته شدن خون بسیاری از افراد بی گناه شد و 9 ماه امنیت ملی کشور به خطر افتاد.

 

 

حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی با اشاره به اینکه برخی از سیاسیون کشور به خطوط قرمز نظام توجه ندارند گفت : مگر توسط مقام معظم رهبری بیان نشد فتنه خط قرمز نظام است؟ سران فتنه بجای این موزی بازی ها از ملت ایران عذر خواهی کنند.

خطیب نماز جمعه شهرستان صحنه تشریح کرد : مسعود بارزانی با طناب پوسیده اسرائیلی ها دارد به چاه می رود او به دنبال این است که 30 میلیون کرد دنیا را دور خود جمع کند و رهبر آنان شود ولی در مصاحبه ای که در پایان همه پرسی انجام داد گفت الان می توانم با خیال راحت بمیرم ولی این فرد باید بداند تشکیل یک کشور تماما کرد مثل تشکیل کشور اسرائیل که همگی یهودی هستند نیست چرا آنها همگی پیرو دین یهود هستند ولی پراکنش جمعیتی کرد ها و مذاهب آنان با هم فرق دارد. چطور میتوان بین اینها که حساسیت های مذهبی حاکم است انسجام ایجاد کرد؟!!!

 

 

حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی گفت : کاری که بارزانی می خواهد انجام بدهد تشکیل یک کشور شبیه اسرائیل می باشد که بر آن نژاد پرستی حاکم است.